Peşin Ödenmek Şartıyla Belediyeden Satılık Konut İmarlı Satılık Arsa

Yalova Esenköy Belediyesi 9 adet arsanın satışının yapılacağını açıkladı. Konut imarlı arsalar ortalama 400 m2 ile 500 m2 büyüklüğe sahipler. İhale ile yapılacak satışlarda ödemeler peşin olacak.

Yalova İli Esenköy Belediye Başkanlığı, Basın İlan Kurumu üzerinden ve resmi kurumsal sitesinden arsa satışı yapacağını ilan etti. Belediye 9 adet adet arsaya sahip olduğunu, bu arsaların Nisan ayında düzenlenecek olan ihale ile satılacağını açıkladı. Yalova'dan arsa almak isteyenler için ihale detayları ve satış bilgileri.

YALOVA'DA BELEDİYEDEN SATILIK 9 ARSA

Satışı yapılacak olan arsalara ilişkin detayları açıklayan belediye başkanlığı arsaların Engere Mevkinde yer aldığını bildirdi. Pafta, ada parsel numaraları aşağıda yer alan tabloda bildirilen arsaların yüzölçümü büyüklükleri ise 414 m2 ile 504 m2 arasında değişiyorlar. Fiyatlar ise 310 bin TL'den başlıyor arsanın konum ve büyüklüğüne göre 378 bin TL'ye kadar değişiyor.

Ada Parsel M2 Fiyat Tablosu

Tabloda özellikleri yer alan arsalardan birini almak isteyenler başvurularını belediye başkanlığına yapacaklar. Başvurular ihaleye katılım için olacak, başvuru işlemlerini tamamlayanlar ilan edilen tarihte açık artımaya katılacaklar. Açık artırmada belediye başkanlığı arsalar için verilen en yüksek teklife satışı yapacaklar.

Belediye başkanlığı arsa satışlarının tarihine dair yaptığı açıklamasında "Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda Pafta , Ada ve Parsel numarası, imar durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı arsalar peşin olarak , 06/04/2022 Çarşamba günü saat 14:00 ‘da Encümen Huzurunda 2886 sayılı yasanın 45. maddesi uyarınca açık teklif usulü satışı yapılacaktır." bilgilerini paylaştı.

İhale başvurularını yapılan açıklama kapsamında tamamlayanlar 6 Nisan tarihinde Esenköy Belediyesi Hizmet Binasında hazır olacaklar.

İHALE BAŞVURULARINDA BU HATAYI YAPMAYIN

İhale başvuru işlemleri için posta ile başvuru yapacak olan vatandaşlar postada yaşanabilecek gecikme riskine karşı dikkatli olmalılar. Kurum gecikmelerden kişilerin sorumlu olduğunu vurgulayarak başvuruların ihale tarihinden önce tamamlanması gerektiğinin altını çizdi.

Emlak Haberleri Haberleri