Peşinatsız, 1.450 TL taksitle 2+1 prefabrik ev kampanyası!

prefabrik ev yaptırmak için oldukça uygun maliyet imkanı doğru. Devlet desteği ile prefabrik evler çok kolay bir hale geldi. Peşinatsız sadece 1.450 TL taksit ödeyerek 2+1 prefabrik ev sahibi olunabiliyor.

Türkiye'de son yıllarda oldukça büyük rağbet gören prefabrik evler ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyenler için çok büyük bir imkan sağlıyor. Betonarme evlerden pek farkı olmayan prefabrik evler çok sayıda ailenin yaşadığı ev tiplerinden birisi haline geldi. Bunun için de prefabrik ev fiyatları sürekli araştırılıyor. Emlak365 olarak prefabrik ev fiyatları ile kolay ödeme seçeneklerini araştırdık. 

PREFABRİK EVLER HANGİ İMKANLARI SUNUYOR?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler bu evlerle hangi imkanları elde edebileceklerini merak ediyorlar. Öncelikle bu evler başlı başına bir maliyet avantajı sağlıyor. Uygun bir arazisi olanlar betonarme ev yerine prefabrik ev yaptırarak yarı yarıya kazançlı hale geçiyorlar. Bu prefabrik evler depreme karşı ise betonarme evlerden daha dayanıklı olabiliyorlar. Bir prefabrik ev kaliteli üretimden çıkmışsa 50 yıla kadar kullanım ömrü sunuyor. Betonarme evlerden bu açıdan da herhangi bir farkı bulunmuyor. 

Prefabrik ev yaptırılması halinde uzun inşaat süreçlerinin tamamlanması, çok büyük bir hesaplama içerisine girilmesini de gerektirmiyor. 2 haftalık bir süre içerisinde anahtar teslim prefabrik ev yaptırılabiliyor. Betonarme evler için ise bütçe sorunu olmaması şartıyla bu süre en az 6 ay devam ediyor. Bu zaman kazanımı da prefabrik evleri daha cazip hale getiriyor. 

Prefabrik evler tam anlamıyla müstakil bir yaşam sunuyor. Aileler için biçilmiş kaftan olan prefabrik evler ile villa konforu yaşanılabiliyor. Bu konfora sahip olmak isteyenler ise prefabrik evlerini çok fazla sayıda örnek modelden seçebiliyorlar. 

DEVLET DESTEK VERİYOR!

Prefabrik ev sahibi olmak isteyen bazı vatandaşlar devletten destek alabiliyorlar. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen barınma yardımları içerisinde yer alan prefabrik ev yaptırma yardımı ile 200 Bin TL destek sağlanabiliyor. Bu destek şartlarını karşılayan vatandaşlar için alınan yardım ile prefabrik ev yaptırmak çok düşük maliyetli oluyor. 

PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR?

Prefabrik ev fiyatları oldukça geniş bir aralıkta değişebiliyor. Çok uygun maliyetli olabildiği gibi lüks prefabrik evlerin fiyatları 1 Milyon TL'yi aşabiliyor. Emlak365.com olarak haberimize örnek aldığımız prefabrik ev için 234.900 TL fiyat veriliyor. 45 metrekare ve 2+1 olan bu prefabrik evi yaptırmak isteyenler 200 Bin TL devlet desteği almaları halinde 34.900 TL ödeme yapmaları gerekiyor.

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ama nakit sıkışıklığı içerisinde olan vatandaşlar 200 Bin TL devlet desteğini aldıktan sonra kalan tutar için ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Bu kapsamda Halkbank tarafından uygun maliyetli ihtiyaç kredisi veriliyor. 

Halkbank'tan 36 ay vadeli 34.900 TL ihtiyaç kredisi çekenlere banka tarafından aylık yüzde 1,89 faiz uygulanıyor ve bu kredinin aylık taksiti 1.450 TL oluyor. Habere konu olan prefabrik evi yaptırmak isteyenlere devlet yardımının üstüne herhangi bir peşinat ödemesi yapmadan ihtiyaç kredisi çekerek aylık 1.450 TL taksitle prefabrik ev sahibi oluyorlar.

Emlak Haberleri Haberleri