Prefabrik evde süper kampanya! 55 metrekare ev 229 Bin TL, 70 metrekare ev 249 Bin TL!

Prefabrik evler ile alakalı olarak araştırmalar yapılmaya devam ediliyor. En son prefabrik ev kampanyaları belli oldu. Prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Türkiye’de prefabrik evlere yönelik her geçen gün daha fazla artan bir ilgi bulunuyor. Prefabrik evler bazı konularda oldukça avantajlı olabiliyorlar. Bu avantajları önemli gören vatandaşlar ise betonarme evler yerine prefabrik evleri tercih ediyorlar. Peki prefabrik evlerin başlıca avantajları nelerdir?

PREFABRİK EVLERİN AVANTAJLI ÖZELLİKLERİ!

Prefabrik evler için ortaya konulan en önemli avantaj fiyatı oluyor. Betonarme evlerle maliyet karşılaştırması yapıldığında yarı yarıya bir fiyat karşımıza çıkıyor. Ucuz maliyeti olan prefabrik evler müstakil bir yaşamın en ekonomik yolu haline geldiler. Bundan dolayı da vatandaşlar ev yaptırmaya karar verdiklerinde eğer bütçe sıkıntısı yaşıyorlarsa prefabrik evleri tercih edebiliyorlar.

Prefabrik evlerin bir diğer avantajı ise yapım süresinin çok uzun olmaması oluyor. Prefabrik evleri ortalama iki hafta içerisinde anahtar teslim olarak yaptırabilmek mümkün olabiliyor. Oysa betonarme ev yaptırılmak istense en iyimser duruma göre aylarca beklemek gerekebiliyor. Bu da prefabrik evlerin yapımında çok ciddi bir zaman tasarrufu sağlıyor.

Prefabrik evler kuruldukları yerden bir başka alana taşınabilirler. Betonarme evler ise bu imkanı vermemekteler. Prefabrik ev yaptıranlar sadece montaj maliyeti ile evlerini istedikleri zaman, istedikleri yerde kurabiliyorlar.

Prefabrik evlerin bir diğer avantajı da depreme dayanıklı olmaları oluyor. Prefabrik evlerin depremde yıkılma ihtimali daha düşüktür. Hatta yıkım olsa dahi prefabrik evlerde malzemelerin niteliklerinden dolayı zarar çok büyük olmayabiliyor. Betonarme evlere göre deprem anında ölüm oranı prefabrik evlerde daha düşük olabiliyor.

PREFABRİK EVLERİN KAMPANYALI FİYATLARI

Prefabrik ev yaptırmak için karar verenlerin en önemli sorunları fiyat araştırması oluyor. Fiyat araştırması yapılmadan satın alınabilecek bir prefabrik ev büyük maddi zararlara neden olabiliyor. Prefabrik ev yaptırılacaksa en az üç ayrı firmadan fiyat araştırması yapılmalıdır. Hatta dönem dönem firmalar prefabrik evler için özel kampanyalar düzenleyebiliyorlar. Bu firmaların web sayfaları takip edildiğinde bu kampanyaları yakalayabilmek mümkün olabiliyor.

Bir prefabrik firmasının internet sitesinde açıkladığı kampanyaya göre 55 metrekarelik prefabrik ev 229.900 TL'ye, 70 metrekarelik prefabrik ev ise 249.900 TL'ye satılabiliyor. kampanyalı fiyatlar olmasa bu evler çok daha yüksek bedellerle yaptırılabiliyor. Ayrıca durumu uyan vatandaşlar Aile BakanlığI'nın 200 Bin TL prefabrik ev yaptırma yardımından da yararlanabilirler. Böylece maliyetler çok daha düşük noktalara çekilebiliyor. 

Not: Haber sitemizde kesinlikle prefabrik ev satışı yapılmamaktadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler bu sektörde faaliyet gösteren firmalara ulaşmalıdırlar. Emlak365 herhangi bir şekilde prefabrik ev satışı yapmadığı gibi bu satışlarda aracı da olmamaktadır. 

Emlak Haberleri Haberleri