QNB Finansbank 180.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla İcralık İşyeri Satıyor!

QNB Finansbank satılık gayrimenkul ilanlarını güncelledi. İstanbul'dan İzmir'e kadar birçok işyeri 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

QNB Finansbank, gayrimenkul portföyü içerisinde önemli yer edinen işyerlerini 180.000 TL’den başlayan uygun fiyatlarla satışa sunma kararı aldı. Yeni bir işyeri açmak, mevcut işyerini değiştirmek ya da işyeri satın alıp kiraya vererek yatırım kazancı elde etmek isteyenler, büyükşehirlerdeki birbirinden güzel bu işyerlerini adeta kapışıyor.


İşyerleri, özellikle 2000’li yıllardan sonra büyük bir getiri sağlamaya başladı. Farklı sektörlerde birçok işletmenin kurulmasıyla beraber hem bu işyerlerini işletenler, hem de kiraya vermek kaydı ile gelir elde eden dükkan sahipleri, bu işten ciddi anlamda para kazanıyor. Artık işyeri satın alırken eskiye nazaran çok daha yüksek bedeller ödemek gerekiyor. Uygun fiyatlı bir işyeri bulmak ise deyim yerindeyse yılan hikayesine dönmüş durumda. Büyükşehirlerde satışa çıkarılan uygun fiyatlı işyerlerine göz atmak isterseniz bu özel haberimizi mutlaka sonuna kadar takip ediniz.


İstanbul’dan Tekirdağ’a, İzmir’den Konya’ya Kadar Uygun Fiyatlı İcralık Dükkanlar Satışta


QNB Finansbank’ın satışa çıkardığı işyerleri, özellikle büyük kentlerde dikkat çekiyor. Hangi sektörde faaliyet göstermek istiyorsanız ona uygun bir işyeri bulmanız muhtemel. Sizlere QNB Finansbank’ın birbirinden güzel işyerlerini detaylı şekilde inceleyebileceğiniz web sitenin adresini sunuyor olacağız. İşyeri satış sitesinin linkini haberimizin sonunda bulabilirsiniz.


Finansbank’ın işyeri satış sitesini ziyaret ettiğinizde özelliklerine daha detaylı şekilde bakmak istediğiniz işyerinin üzerine tıklayınız. Açılacak sayfada işyerleri ile ilgili ana sayfada yer alan bilgilerden çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Burada yer alan en düşük teklif tutarlarına göre teklifinizi QNB Finansbank’a iletebilirsiniz. Taşınmaza ait tapu bilgilerinin yanı sıra adres bilgileri de detay sayfasında olacaktır.

Emlak Haberleri Haberleri