Rakamlarda Yanlışlık Yok! 5080 Metrekare Tam Hisseli Arazi Devlette 8 Bin 900 Liraya Satılık

Çorum Osmancık Milli Emlak Şefliği bir duyuru ile 2 adet arsa 1 adet arazi satışı yapacağını duyurdu. İmarsız tam hisseli 5080 m2 arazi için kurum 8.900 TL fiyat açıkladı.

Çorum Osmancık Milli Emlak Müdürlüğü 3 adet gayrimenkul satışı için ihale düzenleyecek. Nisan ayının ortalarına doğru düzenlenecek olan ihale işlemleri ile 2 adet imarsız 1 adette imarlı arsa ve arazi satışları yapılacak. 8.900 TL'ye çok yüksek m2'li arazi satışı yapacak olan kurum fiyat tablosunu kamuoyu ile paylaştı.

MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SATILIK ARAZİ

Milli Emlak Müdürlüğü duyurusunda satışı yapılacak olan arsa ve arazilerin konumlarını paylaştı. Birinci duyuruda kurum 516 ada 313 parselde yer alan Gemici Mahallesinde bulunan 716 m2 araziyi 301 bin TL'ye satacağını açıkladı. İmarlı olan bu arsa için 13 Nisan tarihi sabah saat 10.40'da ihale düzenlenecek. Listenin ikinci ve üçüncü sırada yer alan gayrimenkuller ise İnal ve Fındık köylerinde bulunuyor.

Gayrimenkul satışlarına ilişkin Osmancık Milli Emlak Şefliği kısa bir açıklamada bulundu. Satış işlemlerinin detaylarına dair kamuoyunu aydınlatan kurum 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile Osmancık Milli Emlak İlçe Şefliği Makam odasında toplanacak komisyon huzurunda satışının tamamlanacağını açıkladı.

FİYAT TABLOSUNU AÇIKLANDI

3 adet gayrimenkul için fiyat tablosunu da yayımlanan satış duyurusunda, vatandaşlar fiyat geçici teminat bedeli, arsa konumu, büyüklüğü gibi detayları öğrenebilirler.

İhale katılmak isteyenler ne yapacaklar? İhale katılım işlemleri için vatandaşlar; Geçici Teminat Bedelinin Osmancık Malmüdürlüğüne , Malmüdürlüklerine veya Defterdarlık Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığına dair makbuzu alacaklar ve kuruma götürecekler. Bunun dışında Milli Emlak Müdürlüğü Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi (ikametgâh), Tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri, nüfus cüzdanı sureti ve belediyeye borcu yoktur yazısı ile başvurularını yapacaklar.

Başvuru işlemleri Osmancık Milli Emlak Şefliğine doğrudan yapılacak. İsteyenler gerekli şartları tamamlayarak posta yolu ile de başvuru yapabilecekler.

TAKSİTLE HAZİDEN ARAZİ ALMA İMKANI

Geri ödeme sürecinde Osmancık Milli Emlak Şefliği ikinci bir seçenekte sunulduğunu duyurdu. İhale sonunda hak sahibi olacaklar peşin ödeme dışında taksitle ödeme yapılabilecekler. 4706 sayılı Kanunun 5. maddesi gereğince sağlanacak taksitlendirme imkanı belli limitler içerisinde olabilecek. Bu kapsamda vatandaşlar en az yüzde 25'lik peşin ödeme yapacaklar ardından ise 24 ay vadede borçlarını kapatacaklar.

Emlak Haberleri Haberleri