Ronalda saray yavrusu villasına aylık 6.000 Euro maaşla aşçı ve uşak arıyor

Dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında ilk sıralarda yer alan Ronalda kendisine memleketi Portekiz'de saray yavrusu bir villa yaptırmıştı. Ünlü isim 30 milyon Euro ödediği evi için iş ilanı yayımladı.

Son olarak Katar'da düzenlenen dünya kupasında yedek kalması ile büyük yankı uyandıran ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından "Filistin'e verdiği destekten dolayı yedek kaldı!" yorumu yapılan Ronalda süper lüks malikanesi ile bir kere daha gündeme geldi. Memleketi Portekiz'e yaptırdığı süper lüks villası gündemden düşmeyen Ronaldo bu seferde verdiği iş ilanı ile yankı uyandırdı. 

Sky Sports Italia tarafından yapılan habere göre Ronaldo Lizbon kentindeki Cascais bölgesinde bulunan Quinta da Marinha semtinde kendisine 30 milyon Euro değerinde süper lüks bir villa yaptırdı. Toplam 3 bin metrekarelik dev bir alana yayılan süper lüks malikanede Ronalda personel arayışına başladı. 

RONALDO AYLIK 6 BİN EURO MAAŞLA UŞAK VE AŞÇI ARIYOR! 

Dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olan ve kendi markasını yaratan Cristiano Ronaldo eşi ve çocukları ile birlikte yaşamak için Portekiz'de süper lüks bir malikane satın almıştı. Yeni evini 11 milyon Euro bedel ödeyerek satın alan ünlü futbolcunun yaptığı tadilat ile ev tam bir saray yavrusuna dönerken değeri de 30 milyon liraya fırlamıştı. 

Tenis kortu, su altı yürüyüş yolu, 455 metrekarelik bahçe, özel sinema salonları, açık ve kapalı yüzme havuzu, 20 araba kapasiteli mega garaj ve özel cam havuzu gibi pek çok lüks özelliğe sahip olan malikane için Ronaldo iş ilanı yayımlarken 4 kişinin işe alınacağı ve aylık maaşın 6 bin Euro olacağı duyuruldu. 

Emlak Haberleri Haberleri