Ruslar Konut Satın Almak İçin Türkiye'nin Sahillerine Akın Etmeye Başladılar!

Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistler arasında bulunan Rusların emlak yatırımı için Türkiye'nin sahil bölgelerine yöneldikleri belirtildi.

Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistler arasında bulunan Rusların emlak yatırımı için Türkiye'nin sahil bölgelerine yöneldikleri belirtildi. Türkiye'de ev satın almak isteyen Rusya vatandaşlarının ciddi bir artış gösterdiği ifade edildi.

Türkiye'de emlak sektöründe yabancıya konut satışında Çinlilerden sonra Rusların da yoğun talep gösterdikleri belirtildi. Özellikle sahil bölgelerinden konut satın almak isteyen Rusların tercihlerinin müstakil evler ve villalar olduğu ifade edildi.



RUSLAR TÜRKİYE'NİN SAHİLLERİNDEN KONUT SATIN ALMAK İSTİYOR



Rusya'da yapılan bir araştırmaya göre Temmuz ayında Rus vatandaşlarının Türkiye'de müstakil evlere ve villalara olan taleplerinin Haziran ayına oranla yüzde 63 oranında arttı.Aynı araştırmaya göre Rusların Türkiye'de konut satın almak istediği bölgelerde fiyatların en ucuz olduğu yerin Bodrum olduğu belirtildi.



RUSLARIN FİYAT ARAŞTIRMASI!



Türkiye'de sahil bölgelerindeki en düşük fiyatlı müstakil konut fiyatlarının da verildiği araştırmaya göre Bodrum'da 70 metrekarelik bir konut 3,6 milyon rubleye (350.000 TL), Alanya'da 125 metrekarelik müstakil bir konutun 4,2 milyon rubleye (407.000 TL) satılıyor.



Rusların yaptığı araştırmaya göre sahil bölgelerinde en ucuz konut satın alınabilecek yerlerden birisi de Kemer oldu. 120 metrekarelik bir müstakil evin Kemer'de 6,6 milyon rubleye(640.000 TL) satın alınabildiği ifade edildi.



Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri