Sağlık Bakanı Koca Açıkladı! İstanbul'da Yeni Şehir Hastaneleri Hizmete Giriyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmış olduğu son açıklamasında İstanbul'da yeni şehir hastanelerinin açılacağını ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmış olduğu son açıklamasında İstanbul'da yeni şehir hastanelerinin açılacağını ifade etti. Bakan Koca yapmış olduğu açıklamasında İkitelli ve Göztepe şehir hastanelerinin son durumu hakkında bilgi verdi.

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadele süreci devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sağlık alanına dair atılan yeni adımlar hakkında bilgilendirme geldi.



Sağlık Bakanı Koca kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında yapımı devam eden iki şehir hastenesinin ne zaman hizmete gireceğine ilişkin bilgiler verdi. Bakan Koca'nın açıklamalasının detayları.



İSTANBUL'DA İKİ YENİ ŞEHİR HASTANESİ HİZMETE GİRECEK



Türkiye geneli çok sayıda şehirde yapımı devam eden şehir hastenesi projeleri bulunuyor. Bu projelerin bazılarında ise çalışmaların sonuna gelindi. Kısa sürede hizmete açılması beklenen bu şehir hastanelerinin son durumları hakkında yeni açıklamalar yapıldı.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kendisine ait Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımında İstanbul'da yapımı devam eden iki şehir hastanesi için tarih verdi. Bakan Koca İstanbul İkitelli ve İstanbul Göztepe şehir hastanelerine dair şu ifadeleri kullandı.



"Dün, İSTANBUL Okmeydanı Şehir Hastanemizin ilk etabını hizmete açtık. Kartal Şehir Hastanemiz daha önce hizmete açılmıştı. Mayısta İkitelli, eylülde ise Göztepe Şehir Hastanelerimiz açılıyor. YENİ ŞEHİR HASTANELERİMİZLE İSTANBUL’DA YATAK KAPASİTEMİZ TOPLAMDA 5.452 ARTIYOR."



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri