Şaheser İnşaat Konut Kredisine Ek Olarak Locamahal Projesinde Ekstra Yüzde 5 İndirim Yapıldığını Duyurdu!

İstanbul'un merkezi yerlerine yakın bir alanda Şaheser İnşaat tarafından inşa edilen Locamahal Veliefendi projesinde kamu bankalarının konut kredilerinin avantajının yanından şirket tarafından yüzde 5 de indirim yapıldığı kamuoyuna duyuruldu.

İstanbul'un merkezi yerlerine yakın bir alanda Şaheser İnşaat tarafından inşa edilen Locamahal Veliefendi projesinde kamu bankalarının konut kredilerinin avantajının yanından şirket tarafından yüzde 5 de indirim yapıldığı kamuoyuna duyuruldu. Zeytinburnu'nda yapılan lüks konutlar cazip şartlarından ötürü tercih edilen projeler arasına girmeyi başardı.

Türkiye'de emlak sektöründe önemli gelişmeler olmaya devam ediyor. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın konut kredilerini yüzde 0,64'e çekmelerinin ardından Şaheser İnşaat'ın Locamahal projesinde fiyatların ekstra olarak yüzde 5 indirildiği açıklandı.



LOCAMAHAL'DE İNDİRİM FIRSATI



Şaheser İnşaat'ın yaptığı açıklamaya göre İstanbul Zeytinburnu'nda 36.000 metrekarelik alan üzerinde 20 blok halinde inşa edilen 1262 konutlu dev projede uygun imkanlardan konut sahibi olmanın yolunun açıldığı belirtildi.



Edinilen bilgilere göre Locamahal'de konut sahibi olmak için konut fiyatının yüzde 5'i peşin olarak ödeniyor. Ayrıca yüzde 0,64 faizle 180 ay vadeli konut kredisi kullanılabiliyor. Bunun üzerine de firma tarafından yüzde 5 ek indirim yapılacak.



Şaheser İnşaat'tan verilen bilgilere göre Locamahal projesinde yer alan konutlar 118 metrekare ile 228 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip bulunuyor.



MERKEZİ YERLERE YAKIN KONUM



Öte yandan e-5 karayoluna çok yakın olan Locamahal, Zeytinburnu metro durağına sadece yürüme mesafesinde yer alıyor. Bakırköy Deniz Otobüsleri, Avrasya Tüneli ve Marmaray'a da oldukça yakın olan Locamahal merkezi bir bölgede yer alıyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri