Sahibinden Satılık Karaca Adası Fiyatına Yüzde 250 Zam Geldi!

Pandemi döneminde ada satışları artmış, sahibinden satılık ada ilanları gündeme bomba gibi düşmüştü. Karaca Adası için talep edilen satışa fiyatına rekor zam yapıldı!

Satılık ada ilanları korona virüs salgını döneminde büyük yankı uyandırmış, pek çok ünlü isim, futbolcu ve film yıldızı hastalıktan kaçmak için kendisi ve ailesine ada almayı tercih etmişti. Pandemi döneminde satılık ada ilanlarının sayısı artarken Türkiye'ye de pek çok ada satışa çıkmıştı.

Bu adalardan biri de turizm cenneti olarak anılan Muğla'nın Marmaris ilçesi Gökova Körfezi'nde yer alan Karaca Adası olmuştu. Toplam büyüklüğü 316 bin metrekare olarak açıklanan dev ada sahibinden satışa çıkmış, o tarihte satış fiyatı ile çok konuşulmuştu. Halen satılmayı bekleyen adanın fiyatına okkalı zam yapıldı.

KARACA ADASI SATIŞ FİYATINA YÜZDE 250 ZAM YAPILDI!

Türkiye'de yer alan özel tapulu adalar arasında yer alan Karaca Adası satışa sunuldu. Pandemi döneminde satışa sunulan ancak alıcısı çıkmayan adanın satış fiyatına beklendiği üzere indirim değil rekor zam yapıldı. Son dönemde tüm dünya genelinde barınma krizi ile konut piyasası adeta alev alırken ev ve arsa fiyatları yükselmiş, pek çok şehirde emlak fiyatları alev almıştı.

Süreçte Karaca Adası satış fiyatı için de yükselen emlak fiyatlarının ardından rekor oranda zam açıklandı. Karaca Adası için ilk satışa çıktığında 145 milyon liralık fiyat belirlenirken bu rakam son yapılan fiyat güncellemesi ile 360 milyon liraya yükseltildi. Adanın üzerinde 3 adet müstakil ev bulunurken adaya günübirlik konaklama, marina ve yeme içme alanları yapılabileceği belirtiliyor.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri