Sakarya Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 136 Adet Konutu 130.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Sakarya'nın Erenler belediyesi tarafından yayınlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde olan 136 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı.

Sakarya'nın Erenler belediyesi tarafından yayınlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde olan 136 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı. Kanıtların satışı için 8 Eylül 2020 tarihinde açık teklif usulü ile ihale yapılacak.

Türkiye'de belediyelerin taşınmazlarını nakite çevirmek amacıyla düzenledikleri ihalelere bir yenisi daha eklendi. Sakarya'nın merkez ilçesi olan Erenler Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 136 adet konut ihaleyle satılacak.



İHALE BİLGİLERİ AÇIKLANDI



Konutların ihale ile satışı ile alakalı olarak Erenler Belediyesi tarafından bilgilendirme yapıldı. Buna göre 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak. İhale saati olarak ise 11:00 açıklandı.



KONUTLAR İÇİN BELİRLENEN MUHAMMEN BEDELLER 130.000 TL'DEN BAŞLIYOR



İhaleyle satılacak konutların fiziki bilgileri ve belirlenen muhammen bedelleri de açıklandı. Kentsel dönüşüm alanında bulunan 136 adet konut dubleks ve tripleks özelliklerine sahip bulunuyor. Konutların en küçüğünün büyüklüğü 80 metrekare olarak açıklanırken en büyüğü ise 192 metrekare olarak ilan edildi. Ayrıca konutların belirlenen muhammen bedelleri 130.000 TL ile 350.000 TL arasında değişiyor.



İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin ihale saatinden önce belirlenen geçici teminat bedelini Erenler Belediyesi'ne ödemeleri gerekiyor. Geçici teminat bedelleri muhammen bedellerin yüzde 3'lük oranından oluşuyor. İhaleye katılanların verecekleri teklifler değerlendirilerek ihalesonuçlandırılacak. Muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi veren kişiler konutları satın almaya hak kazanacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri