Şanlıurfa Suruç Son Dakika Haberleri: Arazi Sulama Nedeni İle Suruç'ta Kavga 4 Ölü 4 Yaralı

Şanlıurfa Suruç Akören Mahallesi arazi sulama nedeni ile başlayan kavgayla sarsıldı. İki aile arasında arazi sulama nedeni ile yaşanan kavgada 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Suruç'ta kavga haberi büyük karışıklık yaratırken jet haber bütün mahalleyi sarstı. Son dakika Şanlıurfa haberleri için detaylar makalemizde...

Akrabalar arasında yaşanan arazi sulama kavgası ne yazık ki büyük bir faciaya dönüştü. Şanlıurfa'ya bağlı olan Suruç ilçesinde yer alan Akören Mahallesi'nde yaşayan ve akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında sahip oldukları araziyi sulama nedeni ile anlaşmazlık yaşandı.

Yaşanan anlaşmazlık kısa sürede kavgaya dönüşürken kavgaya diğer aile üyelerinin de girmesi ile büyük bir facia yaşandı. Yaşanan kavgada baba ve oğlunun da yer aldığı 4 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

ARAZİ SULAMA TARTIŞMASI 4 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETMESİNE NEDEN OLDU!

Son dönemde artan arazi anlaşmazlıklarına bir yenisi daha eklendi. Şanlıurfa Suruç'ta yaşanan kavgada akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında arazilerin sulanmasında kullanılan suyun paylaşımı konusunda yaşanan anlaşmazlıkta iki ailenin yakınlarının da kavgaya dahil olması ile büyük bir facia yaşandı.

Tabanca, tüfek, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada olayı ayırmakta zorlanan diğer kişiler hemen güvenlik güçlerine kavgayı haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi yönlendirilirken Jandarma büyük zorluklarla tarafları ayırdı. Jandarmanın kavgayı ayırması üzerine sağlık ekipleri yaralılara müdahale ettti.

Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu ilk müdahalede 62 yaşındaki K.G. ile oğulları 32 yaşındaki H.G. ile 34 yaşındaki M.G. ile karşı aileden R.G.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında hayatını kaybeden kişilerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

JANDARMA EKİPLERİ SURUÇ'TA KAVGA NEDENİ İLE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Olay yerinde yaralı olan 4 kişi de hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri mahallede polisler ise hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kavganın arazilerin sulanmasında kullanılan suyun paylaşımı nedeni ile başladığı, daha sonra diğer aile üyelerin de dahil olması nedeni ile büyüdüğü öğrenildi.

Kavgada ölen baba ve oğulları yan yana toprağa verilirken cenazede büyük bir kalabalık oluşması Jandarmanın güvenlik önlemlerini arttırmasına neden oldu.

Emlak Haberleri Haberleri