Sefa İnşaat 2017 Yatırım Hedeflerini Açıkladı

İnşaat sektöründeki faaliyetleri 40 yıldan beri devam eden Sefa İnşaat, yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaat sektöründeki faaliyetleri 40 yıldan beri devam eden Sefa İnşaat, yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaat sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübeleri ile sektörde güvenle yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, yıl sonuna kadar, devam eden ve planladıkları ile birlikte bin konutluk yatırım gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

40 yıldan beri aile şirketi olarak devam eden Sefa İnşaat, lüks ve kaliteli projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Sefa İnşaat, bu zamana kadar 2 bin 500'ü aşkın konut üretti ve üretmeye de devam ediyor.

Bağdat Caddesinde 100 Bina ve 2 Bin 500 Konutu Yeniledi

Sefa inşaat, ekonomiye olan güvenin bir göstergesi olarak bin konutluk bir yatırıma imza atmak için hazırlık yapıyor.

Sefa İnşaat, 2017 yılında da yatırımlarını sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor. Sefa Öztürk, bugüne kadar Bağdat Caddesinde 100 bina ve 2 bin 500 konutu yenilediklerini belirtti.

Bağdat Caddesinde 20 projenin devam ettiğini dile getiren Sefa Öztürk; "Aynı zamanda Maltepe’de hayata geçirdiğimiz ‘Evinpark Ada & Tepe’ projemizde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden oluşan projemizin teslimlerini ise Haziran 2018’de gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Maltepe Devlet Hastanesi’nin yanı başında metro, E-5 ve sahil yoluna yakınlığıyla dikkat çeken ‘Evinpark Ada & Tepe’ projemizin kaba inşaatı tamamlandı.

Örnek dairelerimiz en kısa zamanda tamamlanarak gelen konukların beğenisine sunulacak. Mahalle kültürünü yaşatmak üzere kurulan konseptli projemiz ‘Evinpark Ada & Tepe’de çocuklara güvenli, geniş sosyal donatılara sahip yaşam alanları sunuyoruz. Projede yer alan cadde çıkışlı mağazalarımız da görücüye çıkmaya hazırlanıyor” bilgisini verdi.

Rezidans Hayatına Merhaba Demek İsteyenlere Yeni Yaşam Alanları

Sefa Öztürk, Kadıköy’de yükselen tarihi yarımadanın eşsiz manzarasına hakim 'Evinpark Kadıköy' projesi ile rezidans hayatına merhaba demek isteyenler için ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturduklarını ifade etti.

'Evinpark Kadıköy' projesinde 467 konut 84 adet ticari birim ve alışveriş merkezinden meydana geliyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulan projede,evim ve iş yerim aynı yerde olsun isteyenlere ticari alanlarında da zengin seçenekler bulunduğunu belirten Sefa Öztürk; Henüz satışa sunmadığımız projelerimizin lansmanlarını önümüzdeki aylarda gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” dedi.

Stüdyo Dairelerin Yasaklanması ‘Yerinde Bir Karar’

İnşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu ve uzun yıllarda bunun böyle devam edeceğini dile getiren Sefa Öztürk; yeni imar yönetmeliği ile birlikte stüdyo dairelerin yasaklanmasını sektörün itibarı açısından olumlu bir karar olduğunu vurguladı.

Bu tip dairelerin farklı amaçlarla da kullanılabildiğini dile getiren Sefa Öztürk; “Aile kültürüne sahip bir toplum olduğumuz için yerinde bir karar oldu. Gayrimenkul sektörünün desteklediğini görmek bizim için umut verici.

Konut satışlarının ve yatırımların artması için sektör hükümetimiz tarafından desteklenmeye devam edilmeli. Sektör temsilcileri olarak bizlerde elimizden gelen tüm desteği vermeye devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Emlak Haberleri Haberleri