SGK İl Müdürlüklerinden lojman satış ilanları! 4 şehirde 7 daire için başvuru toplanıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlükleri yayımladıkları bir duyuru ile daire satışı yapacaklarını duyurdular. 4 şehirde toplam 9 daire satışı yapacak olan kurum birimleri ihale için başvuru topluyorlar.

Emlak365.com olarak kamu kurumlarının konut satış duyurularını, lojman ilanlarını düzenli olarak aktarıyoruz. Bu haberimizde de ihale ile satışı yapılmak üzere yayımlanan ve mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüklerine ait olan daireleri derledik. Son günlerde yayımlanan ilanlar ile elindeki evleri satmak isteyen il müdürlükleri ihaleler için başvuru almaya da başladılar.

SGK İL MÜDÜRLÜKLERİ HANGİ İLLERDE EV SATIYOR?

Son olarak iki ayrı ilan ile ev satışı yapacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlükleri toplam 4 şehirde ev satışı yapacaklar. Listede en fazla satış ilanı olan şehir Ordu olurken Konya, Mersin ve Aydın'da da daireler satılacak. Kurumun satışını yapacağını açıkladığı konutların özelliklerine bakıldığında ise dairelerin çoğu 2+1 şekilde olurken 3+1 evlerde bulunuyor.

Konya, Aydın, Mersin ve Ordu'dan ev almak isteyenler için;

Ordu SGK İl Müdürlükleri tarafından yayımlanan duyurularda, Altınordu'da, Ünye'de konut satuşları yapılacağı açıkladı. Aydın için yayımlanan duyuru ise 128 m2 3+1 daire için oldu. Konya Selçuklu'da ise 17 m2 ve 13 m2 dairelerin satışı yapılacak. Mersin için yayımlanan duyuru ise 170 m2 daire için oldu.

İHALE DETAYLARI

Yukarıda yer alan tablolarda SGK İl Müdürlüklerinin ne zaman ve nasıl konut satışı yapacakları ilan edildi. İstekliler bildirilen ihale tarihleri öncesinde başvurularını yapacaklar ve açık artırmaya katılacaklar.

İHALEYE KATILMAK İÇİN BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İhale sürecine dahil olmak isteyenler için başvuru işlemleri online olarak yapılabilecek. İstekliler Basın İlan Kurumu yada ilgili Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü sitesinden ihale duyurularına ulaşacaklar. Daha sonra başvuru kılavuzunda bildirilen sistem üzerinden elektronik tekliflerini sunacaklar. İhale süreci sonrası ile ilgili kurum ile satış işlemleri tamamlanacak.

Emlak Haberleri Haberleri