SGK İstanbul'da Çok Sayıda Konut İçin Satış İhalesi İlanı Yayımladı!

8 Temmuz 2020 Çarşamba günü tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı ile Sosyal Güvenlik Kurumu SGK İstanbul'da yer alan 37 adet konut için 210 bin liradan başlayan fiyatlarla satış ihalesi düzenleneceği açıklandı.

8 Temmuz 2020 Çarşamba günü tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı ile Sosyal Güvenlik Kurumu SGK İstanbul'da yer alan 37 adet konut için 210 bin liradan başlayan fiyatlarla satış ihalesi düzenleneceği açıklandı. Detaylar haberimizde...

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü yayımlanan Resmi Gazete ile İstanbul'da yer alan çok sayıda konut için satış ihalesi ilanı yayımladı.



Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından verilen ilanlar kapsamında 37 adet konut için 210 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuldu.



SGK TAŞINMAZ SATIŞI İHALESİ NE ZAMAN YAPILACAK?



Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na ait olan çok sayıda taşınmaz için ihale ilanı yayımlandı.



37 adet konut için verilen satış ilanları kapsamında en düşük konut fiyatı 210 bin lira olarak belirlenirken tüm konutlar İstanbul ilinde yer aldı. İstanbul Esenler Atış Alanı ve İstanbul Kadıköy Bostancı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan taşınmazlar için ihale açık artırma yöntemi ile yapılacak.



Açık artırma 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 09:30 itibari ile başlayacak ve 24 Temmuz 2020 günü saat 14:30 itibari ile sona erecek. Teklif ve belgeler, satın alınmak istenilen gayrimenkulün ihale gününden bir önceki iş günü saat 17:00’ a kadar Sosyal Güvenlik Kurumu, İstanbul İl Müdürlüğü, Pürtelaş Hasanefendi Mahallesi Meclisi Mebusan Caddesi No:43 Fındıklı-Beyoğlu / İSTANBUL adresine teslim edilecek.





LİSTENİN TAMAMINA VE İHALE İLANI METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri