SGK taşınmazları satışa çıkardı! İstanbul Ankara Antalya Diyarbakır Kahramanmaraş Diyarbakır Mersin

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK taşınmazları için gayrimenkul satış ilanı yayımladı. Yayımlanan ilanla SGK taşınmazları satışa çıktı.

SGK taşınmazları satışa çıkardı! İstanbul Ankara Antalya Diyarbakır Kahramanmaraş Diyarbakır Mersin - Son dönemde yükselen konut ve arsa fiyatları vatandaşı ucuz taşınmaz sahibi olmak için kurumlara yönlendirmişti. Bu kurumlardan biri de SGK olarak öne çıktı. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK taşınmazları satışa çıktı!

SGK GAYRİMENKUL SATIŞ İHALES VE LOJMAN SATIŞ DUYURUSU YAYIMLADI!

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK, 30 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlamış olduğu ilanla çok sayıda ilde taşınmaz satışı yapılacağını duyurdu. Aralarında Ankara, İstanbul, Antalya, Mersin, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın yer aldığı 7 ilde taşınmaz satışı yapılacağını duyuran SGK taşınmazlar için 13 - 16 Ağustos tarihleri arasında ihale düzenleneceğini ilan etti.

Yayımlanan ilanda satışın SGK'nın Elektronik Satış Portalı üzerinden yapılacağı belirtildi. Yine ihaleye ilişkin detaylar ve şartlar Sosyal Güvenlik Kurumu Elektronik Satış Portalı üzerinden tamamen ücretsiz olarak görüntülenebilecek. SGK lojmanları ve arsa satış duyuraları yayımlanan illerde yer alan taşınmazlar emsal fiyatlarına göre daha ucuz bedellerle satışa çıkarıldı. Düzenlenen ihalede en yüksek teklif sahibi olan kişi ya da kurum taşınmazı almaya hak kazanacak. Mülkiyeti SGK'ya ait olan taşınmazlar için ihale elektronik ortamda yapılacak olup e-Devlet şifresi olan kişiler ihaleye bu şifrelerini kullanarak portal üzerinden giriş yapabilecekler. Arsa, tarla, bina ve lojman gibi çok sayıda taşınmaz listede kendisine yer bulurken ihale ise 13-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Emlak Haberleri Haberleri