Sıfırına Parası Yetmeyene Sahibinden Ucuz 2. El Prefabrik Ev İlanları: Sıfırından Farksız 3+1 Fiyatları

Prefabrik ev fiyatları için bahar indirimleri açıklandı. Sahibinden satılık prefabrik evler ile yarı maliyetine ucuz konut sahibi olma fırsatı sunuldu. Hobi bahçesi, arsası olana ev kurma fırsatı!

Yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibini olmasını zorlaştırırken ucuz konut arayan kişilerin ilk adresi prefabrik evler oldu. Özellikle de İstanbul ve İzmir gibi deprem riski yüksek olan illerde vatandaşlar daha güvenilir gördükleri için prefabrik evlere yönelirken arsası olan kişilerde ucuz köy evi ve hobi bahçesi evleri için prefabrik evlere yönelmişti.

Prefabrik evlere olan taleplerin artması ile beraber fiyatlarda da yükseliş yaşanırken yaz gelmeden ucuz prefabrik ev sahibi olmak isteyen kişiler için aradıkları fırsatı 2. el ucuz prefabrik konut ilanları sundu. Sahibinden satışa sunulan ucuz prefabrik evler için firmalar yerinde kurulum, montaj ve anahtar teslim fiyatlar da sunuyor. Böylelikle prefabrik ev alan kişiler nakliye ve kurulum gibi maliyetler için endişe etmeden konut yatırımı yapmış oluyor.

75 BİN LİRAYA EV SAHİBİ OLMA FIRSATI! UCUZ SAHİBİNDEN 2. EL PREFABRİK EV NEREDEN, NASIL SATIN ALINIR?

Prefabrik evler için firmalar ilanlar yayımlarken yine daha önce prefabrik ev alan ancak bu evlere ihtiyacı kalmayan kişiler tarafından da ilanlar yayımlanmaktadır. Sahibinden 2. el prefabrik ev alırken evin nakliye ve montaj ücreti de mutlaka maliyete dahil edilerek fiyat karşılaştırması yapılması ve böylelikle en uygun fiyatın belirlenmesi gerekir.

Sahibinden internet sitesi üzerinden yayımlanan prefabrik ev ilanlarında fiyatlar seçilen evin özelliklerine göre değişmekle beraber 75 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Satış fiyatlarında yeni akım olan küçük ev modası olarak öne çıkan Tiny House ev modelleri için de fiyat seçenekleri sunulurken anahtar teslim çelik villa seçenekleri de bulunuyor.

Satışa sunulan prefabrik ev fiyatları için belirleyici olan özelliklerden biri de evin verandası olup olmadığı. Verandalı prefabrik evler daha pahalı fiyatlara satılırken 32 m2 prefabrik ev için talep edilen satış fiyatı ise 85 bin TL olarak sitede yer aldı.

PREFABRİK EV FİYATLARI VE MODELLERİ KAÇ TL, PREFABRİK EV ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Her firma kendi fiyatlarını belirlediği için ev satın almadan önce mutlaka farklı firmalardan teklif alarak karşılaştırma yapmanız en uygun fiyatı belirlemenize yardımcı olacaktır.

Emlak Haberleri Haberleri