Son dakika Çırağan Sarayı'nda yangın çıktı!

Çırağan Sarayı'nın otel bölümünde yangın çıktı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Türkiye'nin göz bebekleri arasında yer alan ve her sene milyonlarca yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilen Çırağan Sarayı'nda yangın çıktığı açıklandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken ekiplerin müdahalesi ile beraber tahliye çalışması da başladı. 

Yangının Çırağan Sarayı'nın otel bölümünde çıktığı ve diğer alanlara sıçramasını engellemek adına çalışmaların başladığı açıklandı. Yangın nedeni ile trafiğin kapatılması ulaşımda aksamalara neden olurken yangın nedeniyle çıkan dumanın köprüden de görüldüğü belirtildi. 

ÇIRAĞAN SARAYI'NDA YANGIN MI ÇIKTI?

Yapılan ilk açıklamalara göre yangının Çırağan Sarayı'nın otel bölümünde çıktığı duyuruldu. Yangın nedeni ile acil kodu ile otelin tahliye edildiği belirtilirken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği belirtildi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederken Çırağan Sarayı'na çıkan yollarda trafiğin kapatılması ulaşımı da olumsuz etkiledi. 

Yangına ekiplerin müdahalesinin sürdüğü belirtilirken gelen ilk görüntülerde otelin tahliye edildiği ve ekiplerin müdahalesi görülüyor. Güvenlik güçleri de olay yerinde gerekli önlemleri alırken yangının kontrol altına alındığı belirtilirken yangının nedeni konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadığı belirtiliyor. 

Emlak Haberleri Haberleri