Son Dakika Deprem Haberi: Bartın Amasra ve Van Şiddetli Depremlerle Sarsıldı!

Türkiye bir yandan koranavirüs ile mücadele etmeye devam ederken bir yandan da depremlerle sarsılmayı sürdürüyor.

Türkiye bir yandan koranavirüs ile mücadele etmeye devam ederken bir yandan da depremlerle sarsılmayı sürdürüyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından açıklan son deprem haberleri bilgilerine göre Karadeniz açıklarında ve İran sınırında şiddetli deprem yaşandı. Deprem Bartın'ın Amasra ilçesinde ve Van'ın İran ile komşu köylerinde de son derece sert hissedildi. Detaylar haberimizde...

Karadeniz açıklarında ve Türkiye - İran sınırında bu sabah peşpeşe şiddetli depremler yaşandı.



BARTIN AMASRA SON DAKİKA DEPREM HABERİ!



Karadeniz açıklarında bu sabah deprem oldu bilgisini paylaşan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) depremin Bartın'ın Amasra ilçesinde de hissedildiğini duyurdu.



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) tarafından internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile depremin şiddeti 4.2 olarak duyuruldu.



Deprem Karadeniz açıklarında Türkiye Saati ile 05:31 sularında yaşanırken depremin şiddeti 4,2 ve derinliği ise 12,29 km olarak açıklandı.





İRAN KHOY KENTİ YİNE ŞİDDETLİ DEPREMLE SARSILDI, VAN'DA GÜNE DEPREMLE UYANDI!



Daha önce meydana gelen depremde yıkılan kerpiç evler ve can kayıpları ile Türkiye'yi yasa boğan Van güne yeni bir deprem haberi ile başladı.



İran'ın Khoy kentinde bu sabah 05:23 sularında şiddetli bir deprem yaşandı. Deprem İran ile komşu olan Van'ın sınır köylerinde de hissedildi.



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) tarafından internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda depremin şiddeti 4.7 olarak duyurulurken Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 4,9 olarak ilan etti.



Depremin derinliği 6,75 km olarak açıklanırken yeryüzüne yakın bir noktada deprem yaşanması vatandaşların depremi çok daha şiddetli olarak hissetmesine neden oldu.





Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri