Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'dan Arsa Satışı için İhale Duyurusu

Sosyal Güvenlik Kurumu, Denizli Merkezefendi'de yer alan ve mülkiyeti kuruma ait olan 4 adet arsayı satacağını duyurdu.

Sosyal Güvenlik Kurumu, Denizli Merkezefendi'de yer alan ve mülkiyeti kuruma ait olan 4 adet arsayı satacağını duyurdu. Yüz ölçümü büyüklükleri 2150 metrekare ile 8040 metrekare arasında değişen arsalar için düzenlenecek ihale Kasım ayında gerçekleştirilecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı bir duyuru yayımlayarak arsa satışı yapacağını ilan etti.



Denizli'de yer alan arsalar için ihale düzenleneceğini bildiren SGK satışların ne zaman yapılacağını, ihaleye katılmak isteklilerin neler yapması gerektiğine ilişkin tüm ayrıntıları satış duyurusunda aktardı.



SGK'DAN ARSA SATIŞ İLANI



Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilan edilen arsalardan 3 tanesinin ortalama büyüklükleri 2 bin metrekarenin biraz üzerinde. Diğer arsanın büyüklüğü ise 8 bin metrekareden daha geniş.



Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde yer alan arsa satışlarına dair ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar, ihale şartnamesini kurumdan ücretsiz görüntüleyebilecekler. Başvurular için ise şartnamenin alınması ve geçici teminat bedelinin ödenmesi gerekiyor.



SGK arsa satışı başvurularına dair açıklamasında, "Satın alınmak istenilen gayrimenkul için belirlenen Şartname satın alma bedeli; tahsilata yetkili bankalara “Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeme yapma” talebiyle müracaatta bulunarak, “Beyana dayalı Tahsilat” menüsünden TCKN veya Vergi Numarası ile 1008 kodundan yatırılarak, Kurumun İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığının Adakale Sok.No.30 Kızılay/ANKARA adresinden alınması zorunludur." bilgisini verdi.



ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ



Satışa çıkarılan 4 arsa için ilan edilen muhammen bedel listeleri.





Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı ihale işlemlerinin 4 Kasım tarihinde gerçekleştirileceğini ve başvuruların ihale tarihine kadar yapılması gerektiğini ilan etti.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri