Sur Yapı Antalya'da Yüzde 0,64 Faizli Konut Kredisiyle Ev Sahibi Olma Fırsatı

Antalya'nın Kepez ilçesinde Sur Yapı tarafından Türkiye'nin dev konut projelerinden olan Sur Yapı Antalya'nın bir yandan yapımı sürerken diğer yandan konutların satışları devam ediyor.

Antalya'nın Kepez ilçesinde Sur Yapı tarafından Türkiye'nin dev konut projelerinden olan Sur Yapı Antalya'nın bir yandan yapımı sürerken diğer yandan konutların satışları devam ediyor. Sur Yapı Antalya'da Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından verilen yüzde0,64 faizli konut kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Türkiye'nin en büyük konut projelerinden olan Sur Yapı Antalya projesinin yapımı Antalya'nın Kepez ilçesinde devam ediyor. 1,3 milyon metrekarelik dev bir alanda inşa edilen projede 19.000 konut yapılacak.



ANTALYA'DA YENİ BİR ŞEHİR KURULUYOR



Sur Yapı Antalya ile yeni bir şehir kurulurken Sur Yapı tarafından projede yer alan konutların satışları devam ediyor. Kamu bankaları Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından verilen konut kredisi ile Sur Yapı Antalya'dan ev sahibi olunabiliyor.



Kamu bankalarının konut kredilerinin kuralı gereği 500.000 TL'ye kadar olan kısım konut kredisi olarak kullanılabiliyor. Konutların kalan diğer bölümünün ödemeleri konut kredisi haricinde yapılıyor.



TOPLAM 8 MİLYAR TL'LİK YATIRIM



Sur Yapı Antalya projesi bittiğinde 70.000 kişinin yaşayacağı yeni bir yaşam merkezi meydana gelecek. Toplam 8 Milyar TL'lik yatırım ile yapılan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Ayrıca proje içerisinde ticariüniteler de bulunuyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri