Tam hisseli ahşap bahçeli üç katlı ev sosyal yardımlaşma vakfından satışa çıkarıldı

Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bir duyuru ile kendisine ait 3 katlı bahçeli ahşap ev olduğunu ilan etti. Bu evi satacağını duyuran kurum fiyatı ve satış detaylarını açıkladı.

Edirne'de kamudan satılık bahçeli ev ilanı geldi. Basın İlan Kurumu aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılan Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait olan ilan ile bir adet evin satışının yapılacağı bildirildi. İhale ile satılacak olan konut için kurum tüm detayları hazırladığı kılavuz ile herkese açık duyurdu. Özel şart bulunmadan, öncelikli satış hakkı olmadan herkese açık yapılacak satış ile konutun devri yapılacak.

3 KATLI BAHÇELİ EV İÇİN BELİRLENEN MUHAMMEN BEDEL

Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait olan dairenin özelliklerine ilişkin satış tablosu hazırlandı. Satış tablosuna göre söz konusu daire Edirne ili Mekrez İlçesi Yahşifakih Mahallesinde bulunuyor. 8 / 61 ada parsel numarasında bulunan dairenin toplam yüzölçümü 491 m2 büyüklükte. Ahşap ev cinsinde ve tam hisseli daire için belirlenen muhammen bedel ise 2 milyon 340 bin TL oldu.

İmar durumuna ilişkin özel ve kapsamlı bir açıklamada bulunan Edirne SYDV "Edirne Kenti Kentsel Sit Alanı Etkileme Geçiş Bölgesi Revizyon ve İlave Koruma Amaçlı İmar Planında 3. Derece Arkeolojik Sit Bölgesi İçerisinde Bitişik Nizam 3 Katlı Konut Alanında. Taşınmaz üzerinde Sivil Mimari Örneği(ENV-162) bulunmaktadır." ifadelerine yer verdi. Tüm bu açıklamaların ardından konut satışları için kurumun paylaştığı tablo şu şekilde;

İhale ile satılacak olan darie için açık artırma 22 Haziran günü saat 14.00'te yapılacak. Başvurular bu tarihe kadar tamamlanacak. Başvurularını geçici teminat bedeli ödeyerek tamamlayanlar ise daha sonra belirtilen tarih ve saatte Babademirtaş Mah. Sebil Sok.No:15 Merkez EDİRNE adresindeki Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Salonuda tekliflerini sunacaklar. Detaylar kurumun web sitesi yada telefon numarasını arayarak ilgili biriminden öğrenilebilir.

Emlak Haberleri Haberleri