TMSF'den 6 Milyon Liralık Satış! Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri Satışa Çıktı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” satış komisyonu başkanlığı 24 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile 6 milyon liralık satış ilanı yayımladı! BMC Sanayi ve Ticaret AŞ'nin amme borcu nedeni ile verilen ilanın detayları haberimizde.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” satış komisyonu başkanlığı 24 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile 6 milyon liralık satış ilanı yayımladı! BMC Sanayi ve Ticaret AŞ'nin amme borcu nedeni ile verilen ilanın detayları haberimizde...

BMC Sanayi ve Ticaret AŞ'nin amme borcu nedeni ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” Satış Komisyonu Başkanlığı tarafından 24 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile 6 milyon liralık satış ilanı yayımladı.



Yayımlanan ilan kapsamında toplam değeri 6 milyon lira olarak belirlenen Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışa sunulmuş oldu.



İHALENİN MUHAMMEN BEDELİ 6 MİLYON LİRA OLARAK BELİRLENDİ!



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından BMC'nin amme borcundan dolayı 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun (“6183 sayılı Kanun”) kapsamında haczedilen gayrimenkullerinden Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulu kararı ile oluşturulan “Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak satışa çıkarıldı.



İzmir ili, Dikili ilçesi, Çandarlı Mahallesi, 1471 ada, 53 parselde kain, 122.192,25 m2 alanlı delicelik ve mera ile 54 parselde kain, 435.171,54 m2 alanlı delicelik ve mera nitelikli taşınmazlardan oluşan ticari ve iktisadi bütünlüğün ihale muhammen bedeli 6 milyon lira olarak belirlendi.





Söz konusu ihale 13 Ekim 2020 tarihinde saat 16:00'da düzenlenecek. İhale Büyükdere Cad. No: 143 Esentepe/ İstanbul adresindeki Konferans Salonunda yapılacak. İhale ilk etapta kapalı zarf usulü ile yapılacak ve ardından bu aşamadan geçenlerin listesi beirlenerek açık ihale yöntemine geçilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri