TOBB 23 Nisan Müjdesi Verdi! 154 İlçede Okul İnşaatı Başlıyor

23 Nisan tüm ülkede büyük bir coşku ve sevinçle kutlanmaya başlarken kutlamalara TOBB 'da okul müjdesi vererek katıldı.

Tüm Türkiye 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bu sene pandemi yasakları olmadan kutlamaya başlarken kutlamaların coşkusuna TOBB'da katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yapmış olduğu açıklama ile çocukların bayramını kutlarken okul müjdesi verdi.

TOBB olarak eğitimi desteklemek için her türlü fedakârlığı yapmaya devam edeceklerini duyuran TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 81 ilde yapımını tamamladıkları okul inşaatlarına devam ettiklerini ve 154 ilçeye daha okul yapımına başladıklarını açıkladı. Bu vesile ile çocukların da bayramını kutlayan Rıfat Hisarcıklıoğlu gururlu olduklarını dile getirdi.

TOBB OKUL İNŞAATLARI SÜRÜYOR: 154 İLÇEYE OKUL GELİYOR!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "#23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. GURURLUYUZ: TOBB olarak 81 ilde 81 okulu çocuklarımıza armağan etmenin gururunu yaşıyoruz. SEVİNÇLİYİZ: 154 ilçede 154 yeni okul daha yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm çabamız ülkemiz ve çocuklarımız için" diyerek 154 ilçede daha okul inşaatlarına devam ettiklerini söyledi.

81 ile verdikleri okul sözünü yerine getiren TOBB bu seferde okul eksiği bulunan 154 ilçe için bir kere daha kolları sıvadı. 154 ilçede 154 okul yaptırma kararı alan TOBB ekonomide yaşanan daralma ve inşaat maliyet endeksinde yaşanan yükselişe rağmen projelere ara vermeden devam ederken okul inşaatlarının mümkün olan en kısa sürede tamamlanması amaçlanıyor.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri