TOKİ 19.737 Metrekarelik Adıyaman Besni Millet Bahçesi İhalesini Yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi'nin ihalesi 2 Temmuz 2020'de gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi'nin ihalesi 2 Temmuz 2020'de gerçekleştirildi. Yapılan ihaleyle 19.737 metrekarelik alana sahip olacak olan Besni Millet Bahçesi'nin yapımına başlanacak.

Türkiye'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetiminde Millet Bahçesi yapımına son hızla devam ediliyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan ihale ile Besni Millet Bahçesi'nin yapım aşaması resmen başladı.



19.737 METREKARELİK MİLLET BAHÇESİ



Adıyaman il merkezine 45 kilometre uzaklıkta olan Besni ilçesinde 19.737 metrekarelik alanda bir Millet Bahçesi yapılacak. Besni Millet Bahçesi projesi kapsamında Millet Kıraathanesi, Genel Altyapı İşleri ve Rekreasyon alanları gibi işlerin yapımı gerçekleştirilecek.



438 AĞAÇ OLACAK



438 adet ağacın bulunacağı Besni Millet Bahçesi içerisinde çokça yeşil alan yer alacak. Yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, dinlenmealanları ve gezinti alanları olacak şekilde Millet Bahçesi inşa edilecek.



İHALE SONUCU HENÜZ AÇIKLANMADI



TOKİ tarafından dün yapılan ihalenin sonucu ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulacak. İhaleyi kazanan firma ise hemen çalışmalara başlayacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri