TOKİ 211 Adet Konutu 6 Bin Lira Peşinat ve 167 Liradan Başlayan Taksitlerle Satışa Sundu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından bugün yayımlanan ilanlarla toplam 211 adet konut 6 bin lira peşinat ve 167 liradan başlayan taksitlerle satışa sunuldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından bugün yayımlanan ilanlarla toplam 211 adet konut 6 bin lira peşinat ve 167 liradan başlayan taksitlerle satışa sunuldu. Başvurular bugün başlıyor.



TOKİ Kırıkkale Çelebi Konut Projesi



TOKİ Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 9 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışlar için başvurular bugün başlarken konut satın almak isteyen başvurularını Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapacaklar. Kırıkkale Çelebi TOKİ evleri fiyatları;







TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Konut Projesi



TOKİ Sivas konut projeleri arasında yer alan 762 adet konuttan 201 tanesi bugün satışa sunuluyor. TOKİ 3+1 daire tipinde ürettiği konutarı açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunuyor. Başvurular Halkbank şubeleri üzerinden kabul edilecek. TOKİ Sivas Yenimahalle fiyatlar;





TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Konut Projesi



TOKİ Ankara Mamak konut projesi kapsamında üretilen konutlardan elde kalan son 1 tanesi bugün açık satış yöntemi ile Halkbank şubeleri üzerinden satışa sunuldu. Başvurular Halkbank şubeleri üzerinden kabul edilirken TOKİ Ankara Mamak Yakıtmusluk konut fiyatı olarak ise 245 bin 479 lira talep ediliyor.





Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"


Emlak Haberleri Haberleri