TOKİ 50 Bin Sosyal Konut Peşinat Tutarı Ne Kadar? TOKİ Kura Sonuçları İle İsmi Çıkanlar Ne Kadar Peşinat Yatıracak?

TOKİ 50 bin sosyal konut projesi için kura tarihleri beklenirken kura sonuçları ile ismi çıkan kişilerin yatıracakları peşinat tutarlarını araştırmaya başladı.

TOKİ 50 bin sosyal konut projesi için kura tarihleri beklenirken kura sonuçları ile ismi çıkan kişilerin yatıracakları peşinat tutarlarını araştırmaya başladı. TOKİ 50 bin sosyal konut peşinat rakamları haberimizde...

TOKİ 50 bin sosyal konut başvurusu rekor kırmaya devam ederken emekli başvuruları ve şehit ailesi ile gaziler için ayrılan kontenjanların başvuruları kabul ediliyor.



TOKİ 50 bin sosyal konut son başvuru tarihi 19 Nisan 2019 olarak açıklanırken bu tarihin dolmasının ardından iller için beklenen kura tarihleri ilan edilecek. Kura çekilişi ile adı çıkan kişiler TOKİ tarafından belirlenen peşinat tutarını yatırarak konut satış sözleşmesi imzalayacak.



TOKİ Ankara 50 Bin Sosyal Konut Talep Toplama Peşinat Tutarları



TOKİ Ankara'da Yenimahalle Yakacık Mahallesi Sosyal Konut projesinde 451 adet konut, Sincan Saraycık Mahallesi Sosyal Konut projesinde 2 bin 401 adet konut ve Ankara Kuzeykent konut projesi kapsamında da 809 adet konut olmak üzere toplamda 3 bin 661 adet konutu satışa sundu.



Konutlar için en düşük konut peşinatı 16 bin 600 lira olarak uygulanırken en yüksek peşinat tutarı ise 58 bin 808 olarak uygulanıyor.



TOKİ Yenimahalle Yakacık Mahallesi ve Sincan Saraycık Mahallesi Fiyat Listesi Peşinat Tutarları





TOKİ Ankara Kuzeykent Fiyat Listesi ve Konut Peşinat Tutarları





TOKİ İstanbul 50 Bin Sosyal Konut Talep Toplama Peşinat Tutarları



TOKİ İstanbul'da 6 bin 300 konutluk kontenjanla kira öder gibi ev sahibi olacak. 4 farklı projede satışa sunulan konutlar için en düşük İstanbul TOKİ peşinat tutarı 28 bin lira olarak belirlenirken en yüksek peşinat tutarı ise 78 bin 800 lira olarak uygulanacak.



TOKİ İstanbul Başakşehir Ayazma Fiyat Listesi ve Konut Peşinat Tutarları





TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı Fiyat Listesi ve Konut Peşinat Tutarları





TOKİ İstanbul Silivri Alipaşa Pirimehmetpaşa





TOKİ İstanbul Başakşehir Hoşdere Fiyat Listesi ve Konut Peşinat Tutarları





TOKİ İzmir 50 Bin Sosyal Konut Talep Toplama Peşinat Tutarları



İzmir'de 5 projede talep toplama dönemi devam ederken en düşük peşinat tutarı olarak 21 bin 700 lira ve en yüksek peşinat tutarı olarak ise 54 bin lira uygulanıyor.





Diğer illerin peşinat tutarları ve ilan detayları için TIKLAYINIZ...



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri