Torunlar GYO'dan Borç Açıklaması: 2024 Yılına Kadar Sıfırlayacağız!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun önemli açıklamalarda bulundu. 2024 yıl sonuna kadar şirketlerinin borçlarını sıfırlama hedefleri hakkında bilgi veren Torun yatırım planlarını revize ettiklerini de dile getirdi.

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun 2020 hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgını nedeni ile sektörde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Aziz Torun Bloomberg HT kanalının canlı yayınında şirketin beklentilerine de değindi.



TORUNLAR GYO PANDEMİ NEDENİ İLE YATIRIM PLANLARINI REVİZE EDECEK!



Katılmış olduğu televizyon kanalının canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun “5. Levent projesinin ikinci etabını da kattığımız zaman değeri 5,2 milyar lira olan 250 bin metrekarelik bir stokumuz var" sözleri ile 2020 yılında pandemi etkisine rağmen hedeflemiş oldukları satış rakamının da üzerine çıktıklarını dile getirdi.



Ancak yaşanan yükselişe rağmen pandemi nedeni ile gelirlerinde düşüş yaşandığını bilerten Aziz Torun bu nedenle yatırım planlarını revize ettiklerini dile getirerek yüksek kur farkı giderlerinin de olduğunu ancak buna rağmen kar dağıtmaya devam edeceklerini söyleyerek hedeflerinin 2024 sene sonuna kadar borçlarını tamamen sıfırlamak olduğnu vurguladı.



Torunlar GYO Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alırken gerçekleştirmiş oldukları markalı konut projelerinin yanı sıra büyük alışveriş merkezleri gibi konsept projelere de imza atıyorlar.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri