Turizm Cenneti Aydın'da Belediyeden Satılık Kelepir Yatırımlık Arsa İlanları!

Aydın Belediyesi satılık arsa ihalesi ilanı ile yatırım fırsatı arayan kişilere kelepir fiyatlarla satış müjdesi verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi arsa ihalesi ne zaman?

Belediyelerden satılık arsalar düşük fiyatları ile dikkat çekerken, arsa yatırımı yapmak istiyorum diyen kişilerin de ilk tercihi olmayı başarıyor. Satılık arsa ihalesi düzenleyeceğini açıklayan belediyelerden biri de Aydın Büyükşehir Belediyesi oldu.

Pandemi döneminde turistik bölgelere olan ilginin artması ile beraber hem konut hem de arsa fiyatları arşa ulaşırken arsaların en çok değerlendiği bölgelerden biri de Aydın olarak dikkat çekmişti. Aydın'da arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için Aydın Büyükşehir Belediyesi arsa satış ihalesi düzenleyeceğini ilan etti.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARSA SATIŞ İHALESİ! SATILIK ARSA FİYATLARI KAÇ TL?

26 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı kapsamında mülkiyeti Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Efeler ve Sultanhisar ilçe sınırları içerisinde yer alan 8 arsanın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satışa sunulacağı ilan edildi. Arsa satış fiyatları ise yüzölçümlerine göre belirlenirken en düşük arsa satış fiyatı 317 bin 180 TL ve en yüksek arsa satış fiyatı ise 2 milyon 380 bin TL olarak belirlendi.

Arsalar için satış ihalesi Güzelhisar Mahallesi İstiklal Caddesi No: 4 adresinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasının 6. katındaki Encümen toplantı salonunda 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 12.00'de başlarken arsa satış ihalesi sırası ile tek tek yapılacak. İhaleye katılmak isteyen istekliler yüzde 3 geçici teminat bedelini yatırdıktan ve şartnameye uygun hazırladıkları ihale dosyasını teslim etmekle yükümlü tutulacaklar.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri