Türk Kızılayı İstanbul Tuzla'da 2+1 Daire Satıyor! 6'ncı Katta 85 m2

Türk Kızılayı kendisine ait olan bir daireyi satışa çıkardı. İstanbul Tuzla'da yer alan daire 6. katta bulunuyor ve 2 oda 1 salon şeklinde. Konutu almak isteyenler için diğer detaylar kılavuzda.

Kızılay hazırladığı ön başvuru kılavuzunda, konutu almak isteyecekler için gerekli tüm bilgileri paylaştı. Konutun konumu, evin özellikleri, satış fiyatı ve ihale ile yapılacak olan satışlarda sürecin nasıl işleyeceği anlatıldı. İstanbul'da ev alma hayali olanlar için o detaylar.

İSTANBUL'DA EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN KIZILAY'DAN SATIŞ DUYURUSU

Yayımlanan konut satış duyurusunda Türk Kızılayı dairenin İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesinde kain; tapunun 135 ada, 10 parselinde kayıtlı olduğunu açıkladı. Bu konumda A Blok 6. katta yer alan konut açık artırma ile satılacak. Konutun özelliklerini ön başvuru metninde ilgilenenlere aktaran Kızılay dairenin 2+1 şeklinde ve brüt alanının 85 m2 olduğunu duyurdu.

Evin iç yapısı hakkında da "Taşınmazın salon ve oda zeminleri laminat parke kaplı duvarları saten boyalıdır. Islak hacimlerin tamamı seramik kaplıdır. Antre ve mutfak zeminleri seramik kaplı, duvarları saten boyalıdır. Pencereleri PVC doğrama, iç kapıları ahşap, dış kapısı çelik kapıdır" açılaması yapıldı. Isınma türü ise kombi sistem doğalgaz olarak duyuruldu.

SATIŞ BİLGİLERİ

Dairenin satışının nasıl yapılacağı hakkında da detaylar kılavuzda yer aldı. buna göre konut satışı 8 Nisan tarihinde düzenlenecek açık artırma ile tamamlanacak. İhale işlemleri saat 14.00'de başlayacak ve açık artırma Ataç 1 Sokak No:32 Yenişehir/ANKARA adresinde yer alan Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda tamamlanacak.

İhale Başvurusu Yapacaklara Uyarı

Kızılay başvuruda bulunacaklar için ön bilgilendirme metninde yapmış olduğu uyarıda şu açıklamada bulundu. "İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için ihale şartnamesinde belirtilen belgeleri 07.04.2022 tarih saat: 11:00’a kadar “Ataç 1 Sokak No:32 Yenişehir/ANKARA” adresinde bulunan Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Evrak Birimine sunmaları, Açık Arttırma için 08.04.2022 tarih saat: 14:30’da aynı adreste hazır bulunmaları gerekmektedir." müşteriler bu açıklamada bildirilen uyarılara göre başvurularını yapacaklar.

Türk Kızılayı bu konut için 1 milyon 200 bin TL'lik muhammen bedel belirledi. Bu fiyat üzerinden geçici teminat bedeli ödeyecek olan vatandaşlar başvurularını şahsen yada posta ile yapacaklar. Konut satışlarına dair daha detaylı bilgi almak isteyenler 0312 430 23 00 / 1046 – 0312 293 59 40 numaraları üzerinden iletişime geçebilirler.

Emlak Haberleri Haberleri