Türkiye-Azerbaycan işbirliği gayrimenkul sektörüne de yansıdı

Türkiye'nin lider değerleme şirketleri arasında yer alan Eva Gayrimenkul Değerleme AŞ ile Azerbaycan'ın bu alanda ki en büyük markalarından biri olarak gösterilen Vecon Danışmanlık LLC ile işbirliği anlaşması imzalandı.

Türkiye'nin önde değerleme şirketleri listesinde üst basamaklarda yer alan Eva Gayrimenkul Değerleme A.Ş. önemli bir anlaşmaya imza attı. Kardeş ülke Azerbaycan'da değerleme sektöründe hizmet veren Vecon Danışmanlık LLC ile Eva Gayrimenkul Değerleme arasında karşılıklı anlaşma imzalandı. 

Karşılıklı olarak atılan imzalar kapsamında her 2 ülke arasında gerçekleştirilen değerleme çalışmaları hakkında teknik konularda bilgi alışverişi yapılacak. İstanbul'da düzenlenen törende EVA Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bahçeci, Kurucu Ortağı Cansel Turgut Yazıcı ve Vecon Danışmanlık Kurucu Ortağı Vügar Oruc arasında imzalar atılarak işbirliği sözleşmesi resmiyet kazandı. 

AZERBAYCAN İLE TÜRKİYE DEĞERLEME KONUSUNDA İŞBİRLİĞİ YAPACAK! 

Düzenlenen anlaşma kapsamında her ikisi de kendi ülkelerinde değerleme alanında marka haline gelen iki şirket arasında kendi ülkelerinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapılacak. Teknik bilgi alışverişi ve karşılıklı destek sağlanacak. 

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, yaptığı açıklamasında değerlemenin pek çok alanında hizmet verdiklerini belirterek "EVA Gayrimenkul Değerleme olarak kardeş devlet olarak görülen Azerbaycan’da, değerleme sektörü ile yaptığımız bu anlaşma ile önemli bir bağlantı kapısı açmış bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde Türki cumhuriyetlerle işbirlikleri projelerimiz var. Süreç biraz vakit alıyor ama adım adım ilerlemek istiyoruz” diyerek atılan imzaların ilk adım olduğunu dile getirdi. 

Emlak Haberleri Haberleri