Türkiye Finans Satıyor: 178 M2 Ağaçlı Bahçe İçinde Avlulu Kagir Ev 94 Bin Liraya Satışta! 980 TL Taksitle Alabilirsiniz

Bankalardan satılık ev ilanları yayımlandı. Türkiye Finans satılık gayrimenkul ilanları fiyatlarıyla dikkat çekerken 0.69 konut kredisi desteği ile taksitle satış başladı. Bankadan satılık bahçeli ev

Bankadan satılık bahçeli müstakil ev ilanı arayanlara müjde! Bankadan satılık köy evi ve müstakil ev ilanları yükselen konut fiyatlarının ardından daha yoğun talep görmeye başlarken bankalardan satılık ev ilanları fiyatlarına büyük indirim geldi.

Yıl sonunun yaklaşması ile beraber bankalar stoklarındaki konutları elden çıkarmak adına adeta fiyatlara damping uygulamaya başlarken ev sahibi olmak isteyen kişilere birbirinden cazip fırsatlar sunulmaya başlandı. Bankadan satılık müstakil ev almak isteyenler için birbirinden farklı seçenekler sunulurken Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilen ilanların ardından Türkiye Finans Katılm Bankası da satılık gayrimenkul ilanları ile dikkat çekti.

TÜRKİYE FİNANS SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI YAYIMLANDI! BANKADAN, İCRADAN SATILIK BAHÇELİ EV ARAYANLAR KAÇIRMASIN

Bankadan satılık bahçeli ev ilanları düşük fiyatları ile konut sahibi olmak isteyen kişilere büyük fırsat sunarken bu ilanlardan biri de Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yayımlandı. Türkiye'nin en büyük katılım bankaları arasında yer alan Türkiye Finans satılık gayrimenkuller için düşük satış fiyatları sunması kadar yüzde 0,69 oranı ile finansman desteği sağlaması ile de daha yoğun ilgi görüyor.

BANKADAN SATILIK BAHÇELİ MÜSTAKİL EV İLANLARI YAYIMLANDI!

Türkiye Finans tarafından satışa sunulan gayrimenkul ilanları arasında yer alan bahçeli müstakil ev ilanı için talep edilen satış fiyatı 94 bin TL olarak ilan edildi. Şanlıurfa Suruç ilçesi sınırları içerisinde yer alan bahçeli müstakil ev satışı için verilen ilanda evin büyüklüğü 178 M2 olarak açıklanırken avlulu evin içerisinde çok sayıda ağacın yer alması da dikkat çekti.

AYLIK 980 TL TAKSİTLE BANKADAN SATILIK BAHÇELİ MÜSTAKİL EV NASIL ALINIR?

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından satışa sunulan ilanlar için banka tarafından aylık yüzde 0.69 oranı ile finansman desteği de sağlanıyor. 94 bin liraya satışa sunulan konut için 14 bin TL peşinat ödeyen bir kişi kullanacağı 120 ay vadeli 80 bin TL konut kredisi paketinde aylık 980 TL taksit ödeyerek müstakil ev sahibi olabilecek.

Türkiye Finans İntengo satılık gayrimenkul ilanları sayfasına ulaşmak için TIKLAYINIZ...

Resmi sitede yer alan ilanları görüntüleyebilir, beğendiğiniz ilanların yanında yer alan teklif ver butonuna basarak teklifinizi vererek ev sahibi olma fırsatını yakalayabilirsiniz...

Emlak Haberleri Haberleri