Türkiye İş Bankası'ndan Ankara termal tesiste satılık devremülk ilanları: 153 metrekarelik devremülk 90 bin TL!

Türkiye İş Bankası anlaşmada olduğu yasal e- ihale platformlarından biri üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihaleleri kapsamında icralık devremülkleri satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası elinde bulunan gayrimenkullerin satışı için Muzayede.com platformu ile anlaşmaya vardı. Banka anlaşma sonrasında iki yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İCRALIK DEVREMÜLK SATIŞI!

Türkiye İş Bankası anlaşmada olduğu yasal e- ihale platformu olan Muzayede.com üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini açıkladı. İhaleler kapsamında Ankara ilinde bulunan icralık devremülklerin satışa sunulduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 153 METREKARELİK DEVREMÜLK SATIŞI!

Türkiye İş Bankası anlaşmada olduğu yasal e- ihale platformu Muzayede.com adresi üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalesi kapsamında devremülk nitelikli icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ihaleye ve icralık devremülke ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan termal tesisin içerisinde yer alan icralık devremülk için yeni bir ihale başlattığını duyurdu. İhale kapsamında satışa sunulmuş olan icralık devremülkün toplam kullanım alanını 153 metrekare olarak açıklayan banka, gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi.

Türkiye İş Bankası’nın Ankara ilinde bulunan 153 metrekarelik icralık devremülk için belirlemiş olduğu ihale başlangıç bedeli 90 bin TL olarak açıklandı. Banka Muzayede.com platformu üzerinden ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgilerin alınabileceğini belirtti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 133 METREKARELİK DEVREMÜLK SATIŞI!

Türkiye İş Bankası anlaşmada olduğu yasal e- ihale platformu Muzayede.com adresi üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalesi kapsamında yine devremülk nitelikli icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ihaleye ve icralık devremülke ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan termal tesisin içerisinde yer alan icralık devremülk için yeni bir ihale başlattığını duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında satışa sunulmuş olan icralık devremülkün toplam kullanım alanını 133 metrekare olarak açıklayan banka, gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi.

Türkiye İş Bankası’nın Ankara ilinde bulunan 133 metrekarelik icralık devremülk için belirlemiş olduğu ihale başlangıç bedeli 85 bin TL olarak açıklandı. Banka Muzayede.com platformu üzerinden ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgilerin alınabileceğini belirtti.

Emlak Haberleri Haberleri