Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası Denizli Pamukkale'de İhaleyle Arsa Satacak!

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası tarafından bugün yayınlanan resmi ilana göre Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası tarafından bugün yayınlanan resmi ilana göre Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa sunulan arsa için ihale 14 Ağustos 2020'de gerçekleştirilecek.

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası bugün resmi bir ilan yayımlayarak Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir arsanın satışa çıkarıldığını duyurdu. Yapılan açıklama göre ihaleyle satılacak olan arsa için ihale tarihi olarak da 14 Ağustos 2020 belirlendi.



KAPALI ZARFLA TEKLİF ALINACAK



Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası'nda gerçekleştirilecek olan ihalede Kapalı Zarfla Teklif Alma usulü uygulanacak. Teklif sahipleri ihale bedelini arttırabilecekler.



Pamukkale ilçesi Kale Mahallesi'nde bulunan arsanın büyüklüğü 2.319 metrekare olarak açıklandı. Arsa için belirlenen muhammen bedel ise 650.000 TL oldu.



GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ 19.500 TL OLARAK AÇIKLANDI



Geçici teminat bedeli olan 19.500 TL'lik ödemeyi yapanlar ihalede teklif verebikecekler. Gerçek ve tüzel kişilerin katılacağı ihalede arsayı satın almaya hak kazanan kişi ödemenin tamamını peşin olarak yapacak.



İhale için en son teklif verme süresi olarak ise 14 Ağustos 2020 Cuma günü saat 10:00 açıklandı. İhale şartnamesi ve teklif mektubu temini Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası'nın resmi internet sitesinden temin edilebilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri