Türkiye'nin tatil incisinde Milli Emlak'tan satılık konut imarlı arsalar! Fiyatlar sizi şaşırtabilir

Milli Emlak Müdürlüğü mülkiyeti devlete ait olan ve Aydın'ın Didim İlçesinde bulunan konut imarlı arsaları satacağını duyurdu. Satış duyurusunda m2 fiyatları da açıklandı.

Didim'de devlete ait olan iki adet arsanın satışı yapılacak. Kurum satış işlemlerinin nasıl ne zaman olacağına ilişkin tüm bilgileri verdi. Bir satış kılavuzu hazırlayan Didim Emlak Müdürlüğü vatandaşların kaç TL muhammen bedelle, kaç m2 arsa alabileceklerini, ihalelere katılmak için neler yapmaları gerektiğini açıkladı. İşte Milli Emlak Müdürlüğünün o duyurusu.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK İMARLI ARSALAR

Aydın ili Didim İlçesinde devlete ait olan iki adet arsanın satışı gerçekleştirilecek. İlçede Çamlık Mahallesinde bulunan arsalar 1797 / 1 ile 1797 / 2 ada parsel numarasında bulunan arsalar tam hisseli. 3 katlı konut alanı imarlı arsalar için ilan edilen fiyatlar ise 950 bin TL ile 948 bin TL olarak duyuruldu. Arsaların büyüklükleri 172 metrekare olarak açıklandı. İmar durumuna ilişkin açıklamada bulunan kurum "A-3 Katlı Konut Alanı (Taks=0,40, Kaks=1.20) (Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinin 29 uncu maddesi uyarınca inşaat yapmaya müsait değildir)" ifadelerine yer verdi.

SATIŞ TABLOSU

Milli Emlak Müdürlüğü'nden arsa almak isteyenler için kurumun yayımladığı satış tablosu.

Yukarıda tabloda yer alan arsalar 15 Haziran'da düzenlenecek ihale ile satılacak. İhaleye başvuru yapanlar ihale gün ve saatinde tekliflerini sunacaklar. Satış işlemleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile yapılacak. İhale işlemleri Didim Milli Emlak Müdürlüğü’nde oluşturulacak komisyonca Milli Emlak Müdürü Makam Odasında yapılacak.

BAŞVURULARI KURUMA YAPACAKSINIZ

Geçici teminat bedeli ödenerek yapılacak başvurular Didim Milli Emlak Müdürlüğü’ne şahsen olacak. Ödeme sonrası evrak teslim edecek olan vatandaşlar süreci tamamlayacaklar. Detaylı bilgi milli emlak müdürlüğü web sitesinden öğrenilebilir.

Emlak Haberleri Haberleri