Ucuz Hazine Arazileri Sonrası Milli Emlak Bu Sefer 8 Bin Liraya İkinci El Araç, 100 Bin Liraya Tekne Satışına Çıktı

Milli Emlak hazine arazisi ve arsa satışları için 2022 yılına özel ilanlar yayımlamaya devam ederken bu sefer Milli Emlak'tan satılık araçlar ve tekne ilanları yayımladı. İşte fiyatlar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Nisan ayı ihale ilanlarını yayımladı. Her zaman piyasa fiyatının yarısının bile altına satmış olduğu arsa ve satılık hazine arazisi ilanları ile dikkat çeken Milli Emlak bu sefer satılık tekne ilanları ve araç satış ilanları ile çok konuşulacak fiyatlar açıkladı.

Milli Emlak'tan satılık tekne ilanları 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken ikinci el araç fiyatları için ise 5 bin ve 8 bin TL'den başlayan iki farklı fiyatlı ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara başvurular kurum üzerinden yapılacak ve düzenlenecek olan ihalede en yüksek teklifi veren hak sahipleri tekne ve arabaları satın alma imkanına kavuşacak.

MİLLİ EMLAK TEKNE SATIŞI 2022! MİLLİ EMLAK'TAN İLAN EDİLEN TEKNE İHALELERİ HANGİ TARİHTE?

Tekne sahibi olmak ya da tekne yatırımı yapmak isteyen kişiler piyasada yükselen fiyatlar nedeni ile alım yapmakta zorlanırken beklenen ihale ilanı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Milli Emlak tekne ihaleleri için Nisan ayının ilk duyurusu geldi. İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Bornova Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanı ile 9 tekne 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken yine çok sayıda araçta 8 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Satışa sunulan tekne ve ikinci el araç ilanları için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulü ile ihale 12 - 13 ve 14 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak. İhalede belirtilen araçlar ve tekneler bulundukları otoparklar/yedieminlerde mesai saatlerinde görülebilecek ve uygun ihale teklifi veren kişi ve kurumlar arasında yapılacak olan açık teklif usulü satış ile en yüksek teklifi verenlere satılacak.

MİLLİ EMLAK ARAÇ SATIŞ 2022! MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK 2.EL ARAÇLAR NİSAN LİSTESİ İLANLARI FİYATLARI NE KADAR?

Milli Emlak tarafından satışa sunulan ve en çok talep gören ihaleler arasında araç satış ilanları ilk sıralarda yer alıyor. Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlar kapsamında fiyatı 5 bin 100 liradan başlayan 2. el araçlar 13 Nisan 2022 tarihinde ihale yöntemi ile en yüksek teklif sahiplerine satılacak.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri