Ucuz Sahibinden Satılık Ada İlanları! Bu Adalar Evlerden Daha Ucuz Fiyata Satılıyor

Korana virüs salgını sonrasında herkesten uzak izole bir yaşantı sürmek isteyen kişilerin adalara olan ilgisi arttı.

Korana virüs salgını sonrasında herkesten uzak izole bir yaşantı sürmek isteyen kişilerin adalara olan ilgisi arttı. Uzun süredir satılmayan adaları elden çıkarmak isteyen ada sahipleri de indirime başladı. İskoçya'nın Shetland kentinde bulunan Linga Adası eşsiz güzelliğine rağmen 250 bin sterline satışa çıkarıldı. Detaylar haberimizde..

Sahip olduğu eşsiz güzelliği ile dikkat çeken İskoçya'nın Shetland kentinde bulunan Linga Adası satışa çıkarıldı.



250 BİN STERLİNE SATILIK ADA!



1934 senesinden bu yana üzerinde kimsenin yaşamadığı İskoçya'nın Shetland kentinde bulunan Linga Adası korana virüs salgını nedeni ile yeniden satışa çıkarıldı.



Virüs nedeni ile izole hayat yaşamak isteyen kişilerin tercih ettikleri adalar için oluşan talebi fırsata çevirmek isteyen emlak şirketi tarafından satışa sunulan ada için 250 bin sterlin fiyat biçildi.



Söz konusu adanın satış fiyatının konut fiyatlarının el yaktığı Londra'da konut fiyatları ile kıyaslandığında çok daha düşük kalması ada basınında "evden ucuz ada" haberlerine konu oldu.





EV FİYATININ YARISINA SATILIK ADA!



Londra'da ortalama konut fiyatları için 476 bin 588 sterlin rakamı açıklanırken 250 bin dolarlık fiyat ile ada konut fiyatının yarısına satışa sunulmuş oldu.



1934 senesinden bu yana atıl durumda olan adanın sahip olduğu doğal güzellik görenleri kendisine hayran bırakırken adaya ulaşım ise sadece tekne ile yapılıyor.





Adada konaklamak isteyen kişilerin kullanabilecekleri bir ev bulunmazken terk edilen iki kulübenin kalıntıları ise dikkat çekiyor. Adayı satışa sunan emlak şirketi ise bu durumun aslında adayı satın almak isteyen kişilere büyük bir fırsat sunduğunu belirtiyor.



Çünkü ada üzerinde istediğiniz ve hayal ettiğiniz evi inşa etme imkanı sunuyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri