Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Açılış Tarihi Açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının ne zaman açılacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının ne zaman açılacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu söz konusu proje için 2021 yılını işaret etti.

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bakanlığın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.



Konuşmasında pandemi sürecinde işyerlerinin faaliyetlerine ara vermesi hakkında konuşan Bakan Karaismailoğlu, hiçbir şantiyenin bu dönemde çalışmasına ara vermemesine değindi.



GAYRETTEPE İSTANBUL HAVALİMANI METRO HATTI



Katıldığı zirve kapsamında yapmış olduğu açıklamalarında devam eden projelere dair de bilgiler veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı projenin ne zaman tamamlanacağını açıkladı.



Çalışmaların devam ettiğini ifade eden Bakan Karaismailoğlu 2021 yılını işaret etti.



"Salgın sürecinde ülke genelindeki hiçbir şantiyemiz kapanmadı. Ulaşım ve altyapıya 17 yılda 880 milyar liralık yatırım yaptık. 11 Temmuz'da Siirt Pervari'de Cumhurbaşkanımızla birlikte Botan Köprüsü'nü açacağız. (Gayrettepe-İstanbul Havalimanı) 38 kilometrelik bu metro hattını önümüzdeki yıl açmayı hedefliyoruz".



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri