Ulaştırma Bakanlığı Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Yapım İşini Devraldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 17 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Yapım İşini devraldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 17 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Yapım İşini devraldı. Alınan kararın detayı haberimizde...

17 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Şehir İçi Raylı Ulaşım Sistemleri, Metrolar ve Bunlarla İlgili Tesislerin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca Üstlenilmesi, Devralınması ve Tamamlanmasını Müteakip Devri ile İlgili Şartların Belirlenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3309) yürürlüğe girdi.

BÜYÜK ÇAMLICA RAYLI SİSTEM HATTINI ULAŞTIRMA BAKANLIĞI YAPACAK!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı ilan edilen Büyük Çamlıca Raylı Sistem hattı 17 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Büyük Çamlıca Camii için büyük önem taşıyan ve camiye gitmek isteyen kişilere büyük bir ulaşım kolaylığı sağlayacak olan proje için yapım çalışmalarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı gerçekleştirecek.

Büyük Çamlıca metrosu için ilk durak Altunizade olacak. Altunizade durağından hareket eden metro sırası ile Çamlıca Tepesi, Ferah Mahallesi duraklarının ardından son olarak Çamlıca Camii durağında duracak.

Yürütülecek olan projenin tamamlanması ile hem Çamlıca Tepesi hem de Büyük Çamlıca Camii için İstanbullulara büyük bir ulaşım kolaylığı sunulmuş olacak.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri