Ulaştırma Bakanlığı Kuzey Marmara Bağlantı Yolları İhalesi İçin Erteleme Kararı Aldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 14 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlamış olduğu duyuru ile Kuzey Marmara Otoyolu (3.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 14 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlamış olduğu duyuru ile Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi NakkaşBaşakşehir (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi işine ait ihaleyi erteleme kararı aldığını duyurdu. Corana virüsü nedeni ile ertelenen yeni ihale tarihi haberimizde...

14 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi NakkaşBaşakşehir (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi işine ait ihale tarihi ve saatini değiştirdi.



CORANA VİRÜSÜ NEDENİ İLE KUZEY MARMARA OTOYOLU BAĞLANTI YOLLARI İHALE TARİHİ DEĞİŞTİ!



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru ile "Yap-İşlet-Devret Modeli ile ihale edilmek üzere 27.03.2020 tarihli ve 31081 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Nakkaş - Başakşehir (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi işine ait daha önce 21.05.2020 Saat:10:30 olarak açıklanan ihale tarihi ve saati 30.06.2020 Saat:10:30 olarak değiştirilmiştir" ifadelerine yer verildi.



Yapılan yeni açıklama ile Yap İşlet Devret modeli ile gerçekleştirilecek olan ve projenin en önemli ayakları arasında gösterilen Nakkaş bağlantı yolu için yapılacak olan ihale 21 Mayıs 2020 tarihinden 30 Haziran 2020 tarihine çekilmiş oldu.





Türkiye'nin en önemli ulaşım projeleri arasında gösterilen Kuzey Marmara Otoyolu projesi tüm etapları ile tamamlandığı anda Edirne-Kınalı-İstanbul-Ankara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu projelerini birbirleri ile bağlayarak kesintisiz ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayacak.



İstanbul Bursa arası ulaşım 1,5 saat, İstanbul İzmir arası ulaşım 4 saat ve İstanbul Eskişehir arası ulaşım ise sadece 2,5 saate düşecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri