Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Ankara - Kahramankazan Ve Ankara - Niğde Otoyollarının Tamamlanacağı Tarihi Açıkladı!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden Ankara – Kahramankazan yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulunarak açıklamalar yaptı.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden Ankara – Kahramankazan yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulunarak açıklamalar yaptı. Bakan Karaismailoğlu, alt yapı ve kamulaştırma konularında yaşanan problemler nedeniyle çalışmalarda bir gecikme yaşandığını ama yolun en kısa sürede bitirilip hizmete açılacağını söyledi.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'da yapılan yatırımlar üzerine düzenlenen değerlendirme toplantısında Ankara milletvekilleriyle Kahramankazan'da buluştu. Ankara'nın dört bir tarafının şantiye olduğunu söyleyen Bakan Karaismailoğlu, “Ankara'da çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Yatırımlarımızın hızının kesilmesine imkan tanımadık ve bu imkanı vermeyeceğiz. Ankara ile Kahramankazan arasındaki yolun yapımında altyapı ve kamulaştırmalardan kaynaklanan bir gecikme yaşandı ancak bunları aşmayı başardık ve çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlgili yoldaki ekip sayılarını arttırdık. Şimdi çok daha hızlı bir çalışma gerçekleştirebiliyoruz. Kısa bir sürede netice alacağımızı umuyorum.” dedi.



ANKARA - NİĞDE OTOYOLU EYLÜLDE TAMAMLANIYOR



Ankara'da yapılan yol çalışmalarının dört bir taraftan devam ettiğini söyleyen Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Ankara – Niğde arasında bağlantı yollarıyla 300 kilometrenin üzerine çıkan Ankara – Niğde otoyolunun inşaatının birinci etabını Ağustos ayında hizmete açacağız. Geri kalan kısmının tamamını da Eylül ayında bitirmeyi planlıyoruz. Kızılcahamam tüneli de Eylül ayında hizmete girecek.” ifadelerini kullandı.



KORONAVİRÜS YOL ÇALIŞMALARINA ENGEL OLMADI



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın projelerine de değinen Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bakanlığımız son 18 yılda Türkiye'nin her noktasına toplamda 850 milyar liradan fazla yatırım yaptı. Biz yatırımlarımızda kesinlikle hız kesmiyoruz. Koronavirüs süreci yaşandı tedbirlerimizi aldık ve çalışmalarımızı aksatmadık.” şeklinde konuştu.



Öte yandan Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapılan tüm çalışmalarda koronavirüs tedbirlerine uyulduğunun altını özellikle çizdi. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına tam bir riayet gösterildiğini de sözlerine ekledi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri