Üniversite Bünyesinde ki 10 Bin Metrekare Alana Sahip Spor Salonu Kiraya Verilecek

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesinde yer alan spor alanının kiraya verileceği duyuruldu. Bu kapsamda bir duyuru yayımlanan üniversite yöntemi ihale detaylarını ilan etti.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesinde yer alan spor alanının kiraya verileceği duyuruldu. Bu kapsamda bir duyuru yayımlanan üniversite yöntemi ihale detaylarını ilan etti.

Kurumların gayrimenkul kiralama ve satış işlemlerine ilişkin duyurular gelmeye devam ediyor.



Farklı platformlar üzerinden kişilere ve firmalara yayımlanan duyurularda çeşitli kullanım alanlarında ki gayrimenkullerin değerlendirileceği ilan ediliyor. 2020 yılında daha sık rastlanan kamu ilanlarına dair son duyurulardan bir tanesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden geldi.



SPOR SALONU KİRAYA VERİLECEK



İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Resmi İlan Portalı üzerinden kiraya verilecek olan spor salonuna ilişkin bilgileri paylaştı. Bu çerçevede yayımlanan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı.



"T.C. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, 10.335,59 metrekare kapalı kullanım alanına sahip spor kompleksini kiraya verecek. İhale, 4 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te İzmir Katip Çelebi Üniversitesi -İMİD İhale Salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacak."



Spor Kompleksinin Özellikleri



* 10.335,59 m2 kapalı kullanım alanına sahip spor kompleksi



* 1 adet Çok Amaçlı Spor Salonu (basketbol,voleybol,hentbol vb)



* 1 adet 8 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu(21x 25 m)



* 1 adet (hazırlık) eğitim havuzu(21 x 6 m )



* 2 adet sauna & buhar odası(62 m2)



* 1 adet fitness salonu (342 m2)



* 1 adet tırmanma duvarı(12x10,5 m yükseklik)



* 1 adet soğuk 1 adet sıcak otomat



İhale Başvuru İşlemleri



İlan kapsamında yer alan spor solonu ihalesine katılım için şatname Üniversite İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ve www.ikc.edu.tr adresinde bedelsiz olarak görülebilir. Ancak üniversite tarafından yapılan açıklamada ihaleye teklif verecek olan isteklilerin İdarece onaylı ihale dokümanını 50,00.TL karşılığında satın alması zorunlu olduğu duyuruldu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri