Üsküdar Belediyesi Metaverse'de satıldı: Belediye başkanı satın alan kişi için harekete geçti!

Üsküdar Belediyesi, Metaverse evreninde satışa çıktı. Üsküdar Belediye Başkanı ise satın alan kişiye açık davet sundu.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren Metaverse terimi, beraberinde emlak sektörünü dijitale taşıdı. Metaverse evreni, perakende ve oyun dünyasını şimdiden etkisi altına aldı. Geçtiğimiz haftalarda Metaverse evreninde İstanbul başta olmak üzere birçok bölgenin satışı yapılmıştı.

Son olarak Üsküdar Belediyesi, Metaverse evreninde bir genç tarafından satın alındı. Bu haberin yayılması ardından durumdan haberdar olan Üsküdar Belediye Başkanı devreye girdi.

Belediye satıldı, başkan harekete geçti!

Dijital dünyanın kapılarını açan Metaverse evreninde Üsküdar Belediyesi, bir genç tarafından satın alındı. Haberi alan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya hesabında konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Twitter'dan Üsküdar Belediyesi'ni satın alan gence seslenen Türkmen, '' Üsküdar Belediyesi'ni Metaverse'de satın alan arkadaş; eğer bu tweeti okuyorsan, yarın öğleden sonra gel, bekliyorum '' ifadelerini kullandı.

Daha önce Metaverse zirvesine ev sahipliği yapmıştı

Üsküdar Belediyesi, daha önce Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Metaverse Zirvesi'ne ev sahipliği yapmıştı. Bu toplantıda, metaverse teknolojisinin geçmişi, bugünü ve geleceğinin nasıl olacağı, bu teknolojiyi geliştirmek adına neler yapılabileceği ve teknolojinin insan hayatına kazandırabilecekleri gibi konular konuşulmuştu.

Bu zirvenin ardından Üsküdar Belediyesi'nin Metaverse'de satılması tam isabet oldu. Bir gencin satın aldığı öğrenilen Üsküdar Belediyesi, belediye başkanının renkli ifadelerine sahne oldu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in belediyeyi Metaverse'den satın alan gence '' yarın öğleden sonra gel '' davetinin üzerine genç ortaya çıkacak mı merak ediliyor.

Emlak Haberleri Haberleri