Üsküdar Belediyesi'nden Validebağ Korusu Açıklaması Geldi!

Validebağ Korusu için yapılan toprak yol moloz tartışması ile gündeme gelirken Üsküdar Belediyesi konu hakkında açıklama metni yayımladı.

Üsküdar Belediyesi tarafından bu sabah Validebağ Korusu içerisinde yapılan çalışmalar sosyal medyada büyük tartışmalara neden olmuştu. Muhalefetin "Validebağ Korusu'na moloz dökülüyor" iddialarına Üsküdar Belediyesi yanıt verdi.

Belediyenin yayımlamış olduğu resmi açıklamada moloz döküldüğü eleştirileri reddedilerek yapılan çalışmanın koruda yürüyüş yapmak isteyen vatandaşların talep etmiş olduğu toprak yol düzenleme çalışması olduğu iddia edilerek vatandaşların taleplerine yanıt verilmesi adına çalışıldığı dile getirildi.

VALİDEBAĞ KORUSU MOLOZ DÖKÜLÜYOR İDDİALARI DOĞRU MU?

Muhalefet tarafından ortaya atılan iddiaları reddeden Üsküdar Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı açıklamada "Halkımızın Koru’da yürümek, spor yapmak gibi “makul” talepleri var. Betonlaşan yolları düzenlemek için kum getiren araçların önünde durmak, sosyal medyada “çok paylaşım alan muhalif bir fotoğraf” olabilir ama gerçeği asla yansıtmıyor. Yapılan işlem budur, Validebağ Halkındır!" ifadelerine yer verdi.

Yapılan açıklamada medyaya yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek yapılan işlemin Validebağ Korusu içerisinde spor yapmak ve yürümek isteyen vatandaşların makul taleplerini karşılamak adına gerçekleştirildiğine dikkat çekildi. Eylemi yapan grup tarafından ise henüz bu açıklamaya yanıt verilmedi.

Emlak Haberleri Haberleri