Utopia World Hotel Satılıyor!

Antalya Alanya bölgesinin en gözde otelleri arasında yer alan Utopia World Hotel satışa çıkarıldı. Otelin pek çok taliplisi satış için sıraya girdi!

Antalya Alanya bölgesinin en gözde otelleri arasında yer alan Utopia World Hotel satışa çıkarıldı. Otelin pek çok taliplisi satış için sıraya girdi!

Alanya bölgesi otelleri arasında yer alan Utopia World Hotel için beklenen satış kararı çıktı.



Bölgenin en gözde otelleri arasında kabul edilen ve Utopyo Turizm' e ait olan otel için ilk etapta Rusya, Ukrayna, Kazakistan gibi ülkelerin en büyük tur operatörlerinden birisi olan Anex Tour'un otelcilik birimi olan ATG Anex Tourizm Grubuna kiralama kararı alınmıştı.



Kiralama Kararından Vazgeçildi, Satışa Çıkarıldı!



Otel için verilen kiralama kararı ani bir şekilde satışa çevrildi.



Otelin ilk taliplisinin ATG Anex Tourism Group olduğu öğrenildi. Selectum Hotel Belek, Asteria Belek, Fastasia Hotel Çamyuva, WOW Bodrum ve Art Hotel olmak üzere bünyesinde 5 otel barındıran grubun 6. otel olarak Utopia World oteli için istekli olduğu iddia edildi.



2018 yılı Aralık ayında ATG Anex Tourism Grup'a bağlı Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile Utopya Turizm şirketleri arasında 5 yıldıza sahip olan Utopia World Hotel için "Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi" düzenlenerek imza altına alınmıştı.



559 odalı otel için yürütülen görüşmelerde kiralama opsiyonundan vazgeçilerek direkt satış kararına dönüldü. Otelin satış fiyatı hakkında ise herhangi bir rakam açıklanmadı.



Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri