Vakıfbank 118 m2 daireyi 102 bin TL'ye satıyor! Başvurular açık

Vakıfbank gayrimenkul satış ilanları yenilendi. Vakıfbank, 118 m2 daireyi 102 bin TL'ye satışa çıkardı. Diğer ucuz evleri görmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Konut fiyatları son yılların en yüksek seviyesine çıkmışken birçok kişi nasıl ev sahibi olabileceğini kara kara düşünmeye başladı. Emlakçılarda ve sahibinden satışlarda fahiş fiyatlar uygulanırken, TOKİ başvurularından da sonuç alamayan vatandaşlar alternatif yollara yöneldi.

Uygun fiyatlı ev sahibi yapma konusunda kamu ve özel bankalar desteğini esirgemiyor. Halk arasında 'icradan satılık' olarak bilinen bankaların gayrimenkul satış ilanlarında, 100 bin liranın altında dahi birçok apartman dairesi yer alıyor.

Vakıfbank apartman dairesi ilanları: 84 bin TL - 107 bin TL arası ev satışı başladı

Müşteri portföyünü günden güne genişleten ve konut satışlarıyla adından söz ettiren Vakıfbank, gayrimenkul satış ilanlarını güncelledi. Listeye yeni konutlar çok uygun fiyatlarla sunulurken, evlerin birçoğunun merkezi konumda olması da dikkatleri üzerine çekiyor.

Konut fiyatlarının 1 milyon liraları aştığı dönemde, bankadan satılık ev ilanlarında 80 bin liraya oturulabilecek düzeyde geniş evler yer alıyor. Bu evlerden birini satın almak için teklif vermek yeterli oluyor.

Vakıfbank'tan satılık dairelerden biri 74 m2 kare 1+1 bir daire. Şanlıurfa Viranşehir'de bulunan ev en üst katta yer alıyor ve başlangıç bedeli fiyatı 87 bin TL.

Bir diğer daire 128 m2 genişliğinde Kırıkkale Merkez Kırıkköyü'nde yer alıyor. Bu evin fiyatı da 87 bin TL olarak belirlendi.

Gayrimenkul satış ilanlarının devamına bakıldığında yine geniş ve uygun fiyatlı daireler yer alıyor. Listede görülen ilk ev Mardin Kızıltepe İpek'te yer alıyor, 118 m2 2+1 dairenin fiyatı 102 bin TL olarak belirlendi.

Devamındaki dairelerden biri 95 m2 3+1 105 bin TL olurken bir diğeri de yalnız yaşayanlar için ideal olan 1+1 daire 107 bin TL'ye satışta.

Bankanın yayınlamış olduğu ilanlar için ihale süreci başladı. Henüz bu daireler için teklif yapan olmadı. Ev sahibi olmak isteyenler, bu daireler için bir teklif sunarak, başka bir teklif verenin olmaması halinde kendi verdikleri fiyat üzerinden ev sahibi olabilecekler.

Vakıfbank gayrimenkul satış ilanları sık sık güncelleniyor. Bütçenize uygun bir ev satın almak için ilanları düzenli olarak takip edebilir ve piyasanın onda biri fiyatına ev sahibi olabilirsiniz.

Ziraat Bankası Ankara'da 144 bin 500 liraya 365 m2 müstakil ev satıyor

Emlak Haberleri Haberleri