Vakıfbank Eylül Ayına Özel Konut ve 2. El Araç Satış İlanları Yayımladı! İşte İl İl Ucuz Fiyatlarla Satılan Ev ve Araba Fiyatları Listesi

Vakıfbank mülkiyeti kendisine ait olan konutlar ve araçlar için Eylül ayına özel yeni satış ilanlarını yayımladı.

Vakıfbank mülkiyeti kendisine ait olan konutlar ve araçlar için Eylül ayına özel yeni satış ilanlarını yayımladı. İhale usulü ile satışa sunulan ucuz daireler ve araçlar özellikle de son dönemde rekor fiyat artışı yaşanmasının sonundan dikkat çekici hale gelirken başvuru süreci başlayan ilanları sizler için derledik. Vakıfbank yönetimi tarafından satışa sunulan icradan satılık konutlar, ucuz fiyatlı ikinci el araçlar listesi! Vakıfbank satılık gayrimenkul, daire, araç listesi ile başvuru işlemi için merak edilenler...

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank Eylül ayına özel yeni satış ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlar ile piyasa fiyatlarının çok daha altında ucuz koşullarda ev araba sahibi olma imkanı sunuldu.



VAKIFBANK SATILIK GAYRİMENKULLER, KONUT, İŞYERİ, DÜKKAN ARSA SATIŞ İLANLARI





Vakıfbank internet sitesi üzerinden yayımlanan yeni konut satış ilanları ile ucuz fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sunuldu. Vakıfbank satılık konut ilanları ile ucuz fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sunarken konut satışları ihale yöntemi ile yapılıyor. Söz konusu konutlardan satın almak isteyen kişiler Vakıfbank internet sitesi üzerinden teklif vererek ucuz ev sahibi olma imkanı yakalıyorlar.



VAKIFBANK'TAN SATILIK KONUT ALANLARA 180 AY VADELİ KONUT KREDİSİ DESTEĞİ VERİLECEK!





Düzenlenen kampanyadan yararlanarak Eylül ayına özel olarak satışa sunulan konut, işyeri, dükkan, arsa ve tarla gibi taşınmazları satan alan kişilere Vakıfbank yüzde 1.18 faiz oranı ile 180 ay vadeli konut kredisi desteği de sağlayacak.



Vakıfbank Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi Kampanyası ile yüzde 1.18 kredi faiz oranı sunulurken "VakıfBank’ın satışa sunduğu bireysel konut, arsa, işyeri niteliğinde olan taşınmazlar için %1.18 faiz oranlı ve 180 aya varan vadelerle konut kredisi verilecektir" ifadelerine yer verildi.





VAKIFBANK'TAN SATILIK KONUT NASIL ALINIR?



Vakıfbank taşınmaz satışı için verilen ilanlar Vakıfbank internet sitesi satılık gayrimenkuller bölümü üzerinden ilan edilmektedir. Bu ilanlara başvuru için her ilanın yanında bulunan "teklif ver" butonuna tıklamanız yeterlidir.



Teklif ver butonuna bastıktan sonra gelen yeni ekranda sizden istenen şartlar sıralanmaktadır. Buna göre:



Vakıfbank satılık konut ilanlarına başvuru için en yakın Vakıfbank şubesine şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.



Bu başvuru işleminde teklif verilmek istenen konut için belirlenen satış fiyatının en az yüzde 5'i tutarında para peşin olarak yatırılmalıdır.



Vakıfbank Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanır ve Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve yatırılan teminat dekontu teslim edilir.



Gerekli evrakların teslimlerinin ardından banka cep telefonuna kullanıcı adı ve şifresi bilgilerini içeren giriş bilgilerini gönderir.



Bu bilgiler ile sisteme giriş yaparak e-ihale teklifi verilir. Süre sonunda taşınmaz için en yüksek fiyatı veren kişi taşınmazı satın almış kabul edilir.





VAKIFBANK SATILIK ARAÇLAR LİSTESİ EYLÜL 2020



Vakıfbank internet sitesi üzerinden satışa sunulan satılık araçlar listesi ile normal piyasa fiyatlarının çok daha altına ucuz ikinci el araç satışı yapılmaktadır.



Söz konusu ilanlara başvuru yapmak için aynı konut ilanlarında olduğu gibi banka şubesine şahsen başvuru yapılarak satın alınmak istenen araç için peşinat tutarı imzalanarak sisteme giriş için şifre bilgisinin alınması gerekmektedir.



Bilginin alınmasının ardından 3 günlük geri sayım süresince teklifin verilmesi gerekmektedir. Teklif veren kişiler arasında süre dolana kadar en yüksek fiyatı veren kişi aracı satın almaya hak kazanmaktadır. Verilen ilanlar günlük olarak güncellenmekte olup düzenli olarak takip edilmesi bu nedenle önemlidir.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri