Vakıfbank Kiracıların Hayallerini 75 Bin TL'ye, 90 Bin TL'ye, 145 Bin TL'ye Satışa Çıkardığı Konutlarla Gerçekleştiriyor

Ev satın almak isteyenlere Vakıfbank tarafından yeni fırsatlar veriliyor. Vakıfbank oldukça uygun fiyatlarla konut satışı yapıyor. İşte Vakıfbank'ın uygun satılık konutlarının incelemesi...

Konut satın almak özellikle her ay kira ödemek durumunda kalan milyonlarca vatandaşın bir gün gerçekleştirmek istedikleri hayallerin başında geliyor. Ancak her geçen gün artan fiyatlardan dolayı bu hayallerine ulaşma imkanına sahip olan vatandaşların sayısı oldukça azalıyor. Konut fiyatları oldukça yükselirken ev satın alma yönenünde gerçek talep gösterenlerin sayısı da oldukça azalıyor. Buna karşın ucuz konut bulabilirse hemen satın alabilecek vatandaşların sayısı da oldukça yüksek bir seviyede bulunuyor.

BANKALARDAN UCUZ KONUT FIRSATI

Ucuz konut satın almanın en önemli yollarından birisi de bankaların imkanlarını değerlendirmek oluyor. Bankalar kredi kullandırdıkları müşterilerden kredilerine karşılık ipotek olarak konut talep ediyorlar. Bu krediler ödenmeyince de konutlar bankaların mülkiyetine geçiyor. Bu konutların hem idaresi bankalar için güç oluyor hem de meydana gelen kredi zararlarının telafi edilmesi gerekiyor. Bundan dolayı da oldukça uygun fiyata satılmaları mümkün oluyor. İşte konut satın almak isteyenlere bankalar bu gerekçelerle oldukça ucuz fiyatlarla ev satışı gerçekleştiriyor.

VAKIFBANK HAYALLERİ UCUZ FİYATA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Kamu bankaları son yıllarda Türkiye'nin en çok kredi kullandıran bankaları arasında bulunuyor. Özellikle de teşvikli konut kredilerini kullanarak ev sahibi olan vatandaşların sayısının bir hayli fazla olduğu biliniyor. Bu bankalardan birisi de Vakıfbank oluyor. Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan uygun fiyatlı konutlar büyük bir ilgi görüyor. Bankadan kelepir konut arayan vatandaşlar ucuz fiyata ev sahibi olabilme imkanı buluyorlar. Üstelik Vakıfbank müşterilere bu konutlar için konut kredisi imkanı da sağlıyor. Baştan sona avantajlı imkanlarla satılan bu evler ev sahibi olma hayali kuranların hayallerini çok daha makul şartlarda gerçeğe dönüştürüyor.

VAKIFBANK'TAN SATILIK UYGUN FİYATLI EVLER

Vakıfbank tarafından yayınlanan konut satış ilanları ile uygun fiyatlı evler kamuoyuna duyuruluyor İşte Vakıfbank'ın kelepir konutlarından bazılarının fiyat incelemesi:

Vakıfbank tarafından yayınlanan yeni konut satış ilanına göre İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan 100 metrekare büyüklüğündeki ev satışa çıkarıldı. Banka bu konut için 301 Bin TL fiyat belirledi.

Vakıfbank'ın bir diğer konut satış ilanına göre ise Aydın'ın Efeler ilçesinde 1+1 konut için 225 Bin TL'lik fiyat tespiti yapıldı.

Vakıfban İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde de konut satışı yapacağını duyurdu. 2+1 dubleks daire için Vakıfbank 400 Bin TL fiyat belirledi. Ayrıca banka Şanlıurfa Viranşehir'de 2+1 daire için de 145 Bin TL fiyat talep ediyor.

Vakıfbank Muş Merkez'de bulunan 1+1 daire için de 75 Bin TL'lik fiyat tespiti yaptı. Bu konuta ilişkin detaylı bilgilere Vakıfbank'tan ulaşılabilir.

Vakıfbank, Sakarya Geyve'de 1+1 konut için 90 Bin TL fiyat belirlerken Erzurum Palandöken'de 3+1 ev için 218 Bin TL fiyat istiyor.

Emlak Haberleri Haberleri