Vakıfbank'tan 62 Bin TL'ye Konut, 12 Bin TL'ye Arsa, 28 Bin TL'ye İşyeri Satışı

Vakıfbank tarafından banka mülkiyetinde bulunan konut, işyeri ve arsa satışlarına devam ediliyor. Piyasa fiyatlarının altında rakamlarla yapılan satışlar büyük ilgi görüyor.

Türkiye'de taşınmaz satışları her dönem büyük bir ilgi görmüştür. Son dönemlerde ise ilgi olsa da yüksek fiyatlardan dolayı taleplerde gözle görülür bir düşüş meydana geldi. Yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar da alternatif yollarla yapılan arsa, konut ve işyeri satışlarına doğru yönelmeye başladılar.

VAKIFBANK'TAN UYGUN FİYATA TAŞINMAZ SATIŞLARI

Müşteriler ile olan kredi ilişkilerinde bazı taşınmazlar üzerine ipotek tesis eden Vakıfbank bu kredilerin geri ödenmemesi durumunda ise ilgili taşınmazların sahibi konumuna geçiyor. Banka mülkiyetine devrerdilen taşınmazlarda ise bir başka sistem devreye giriyor.

Bankalar için bu taşınmazların değeri ödenmeyen kredilşerden dolayı uğranılan zararın karşılanması için bir garantiden ibaret. Bundan dolayı da kredi zararının telafi edilebilmesi ve acil bir şekilde banka kasasına nakit girişi yapılması bilançolar için hayati önem arz ediyor.

Vakıfbank da bu taşınmazları satışa çıkararak kasaya nakit girişi sağlayan bankalardan oluyor. Bundan dolayı da piyasanın altında fiyatlarla Vakıfbank'tan konut, arsa ve işyeri satışı yapılabiliyor.

VAKIFBANK UYGUN FİYATLI KONUT SATIŞLARI

Vakıfbank tarafından şu anda devam eden konut satışlarına göre uygun fiyatla konut sahibi olunabiliyor. Vakıfbank konut satış ilanlarına göre şu anda Ankara'da 62 Bin TL'den başlayan fiyatlarla konut satın alınabiliyor.

Vakıfbank'ın konut satışı yaptığı bir diğer il ise İstanbul oldu. İstanbul'da farklı ilçelerde konut satışı yapan Vakıfbank fiyatları 119 Bin TL'den başlatıyor. Farklı ilçelerde satışa çıkarılan konutlar bu fiyatın üzerinde fiyatlanıyor. Ancak yine de piyasanın altında kalan fiyatlar büyük bir avantaj imkanının doğmasına neden oluyor.

VAKIFBANK UYGUN FİYATLI ARSA SATIŞLARI

Vakıfbank uygun fiyata arsa satışı da yapıyor. Türkiye'nin farklı illerinde gerçekleşen arsa satışları ile düşük maliyetlerle arsa sayırımı yapılabiliyor. Değerlenmesi muhtemel arsalar ilerleyen yıllarda yatırımcılarına çok yüksek tutarda kazançları sağlayabiliyor.

Vakıfbank'ın hemen hemen her şehirde bir arsa satış ilanı bulunuyor. Bu arsaların fiyatları niteliklerine göre 12 Bin TL'den başlayarak milyonlarca liraya kadar çıkabiliyor. Arsaların bulunduğu yerlere göre fiyatlar yükselebiliyor.

VAKIFBANK'TAN UYGUN FİYATLI İŞYERİ SATIŞI

Vakıfbank'ın satışını gerçekleştirdiği taşınmaz çeşitlerinden birisi de işyerleri oluyor. Banka mülkiyetinde bulunan işyerleri uygun fiyatla satın alınabilirken vatandaşlar bu avantajlardan yararlanabilmek için satış ilanlarını mercek altına alıyorlar.

Vakıfbank işyeri satış ilanlarına göre şu anda 28 Bin TL ile işyeri satın almak mümkün. İşyerlerinin bulunduğu mevkilere ve niteliklerine göre fiyatlarda değişiklikler olabiliyor.

Vakıfbank'ın taşınmaz satış ilanlarının sayısı oldukça fazla. Daha çok ilan ve fiyatlamayı öğrenebilmek için satış ilanlarının detaylı bir şekilde incelenmesi gerekiyor.

Emlak Haberleri Haberleri