Vakıfbank'tan 75 Bin TL'ye, 100 Bin TL'ye Satılık 2+1 Ve 3+1 Konutlar!

Türkiye'de ucuz konut satışının adreslerinden birisi haline gelen Vakıfbank kelepir fiyatlı konut satış ilanlarını yeniledi. Vakıfbank hangi illerde kelepir fiyatlarla konut satışı yapıyor?

Türkiye'de yükselen konut fiyatları en önemli ekonomik ve sosyal sorun olmaya başladı. Barınma ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar artık oldukça yüksek maliyetleri karşılamak zorundalar. Hal böyle olunca yeni bir ev satın almak dar ve orta gelirli vatandaşların imkanlarının çok ötesine taşındı. İnsanlar ev satın almak istiyorlarsa oldukça büyük ferdakarlıklar yapmak zorunda kalıyorlar. Bu da yeterli olmuyor bazen fedakarlık yapılsa dahi ev satın alma imkanı elde edemeyecek vatandaşların sayısı bir hayli arttı. Bu piyasa ortamında da ucuz fiyatlı konutlar ön plana çıkmaya başladı. Bankalar ise bunun en önemli adreslerinden birisi oldu.

BANKALARDAN UCUZ KONUT SATIŞLARI VE BUNUN NEDENLERİ

Bankalar uygun fiyatlarla konut satışı yaparak son aylarda dikkat çekmeye başladılar. Emlak piyasasının yükselen fiyatlarına adeta meydan okuyan bazı bankalar açıkladıkları fiyatlarla büyük bir şaşkınlığa neden olabiliyorlar. Bazen yarı fiyatına konut satışı yapan bankaların bu fiyatlarına çoğu vatandaş inanamıyor. Bunun nedeni ise oldukça merak edilen ve araştırılan bir kopnu oluyor.

Bankalar müşterilerine kredi kullandırıken konut ipoteği talep edebiliyorlar. o kredinin borcu ödenirse ve kredi sorunlu kredi sınıfına girmezse herhangi bir problem yaşanmıyor. Ancak kredi borcu ödenmezse ipotek gösterilen konut bankanın mülkiyetine geçiyor. Lakin bu konutun muhafaza edilmesi bile banka için bir maliyet gerektiriyor. Buna karşın ortada bir de krediden dolayı kredi zararı bulunuyor. Bundan dolayı konutların bir an önce acilen nekit dönüşümüne girmeleri gerekiyor. İşte tüm bu nedenlerden dolayı bankalar konutları oldukça uygun bir fiyatla satışa çıkarıp hemen satmak istiyorlar.

VAKIFBANK'TAN SATILIK KELEPİR KONUT İLANLARI

Vakıfbank Türkiye'de en fazla kredi kullandıran bankalardan birisi olarak çok sayıda konutun da sahibi oluyor. Bu konutlar güncellenen ilanlarla sırayla satışa çıkarılıyor. İşte Vakıfbank'ın satışa çıkardığı bazı kelepir konutların fiyat incelemeleri...

Vakıfbank tarafından yayınlanan konut satış ilanlarına göre Kırıkkale Yahşihan'de 55 metrekare konut 164 Bin TL'ye, Muş Merkez'de 44 metrekare konut 75 Bin TL'ye, Ağrı Doğubeyazıt'ta 105 metrekare konut 135 Bin TL'ye, Ardahan Merkez'de 52 metrekare konut 100 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Vakıfbank'ın yayınladığı konut satış ilanına göre Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 118 metrekare konut 200 Bin TL'ye, Batman Merkez'de 63 metrekare konut 170 Bin TL'ye satılıyor.

Vakıfbank Ardahan Merkez'de 114 metrekare apartman dairesini 121 Bin TL'Ye, Şanlıurfa Viranşehir'de 132 metrekare apartman dairesini 185 Bin TL'ye satacağını duyurdu.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri